Skip Navigation Links

“El Emeği Göz Nuru”

Hassa’da kadınlar,8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Halk Eğitim Merkezinde “El emeği Göz Nuru” eserlerini sergilediler.

“El Emeği Göz Nuru”

Gündem   A+a-

Hassa’da kadınlar,8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Halk Eğitim Merkezinde “El emeği Göz Nuru” eserlerini sergilediler.

 Halk Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören kadın kursiyerler "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne özel sergi düzenlediler.

Halk Eğitim Merkezinde açılan sergiye;

Hassa Kaymakamı Mustafa PALA , Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nuri Dilek,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç, İlçe Emniyet Amir Vekili Köksal Kutluer ve kursiyerler katıldı.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik eden , Hassa Kaymakamı Mustafa PALA,

 Kadın erkek arasında üstünlük farkı olmadığını, paylaşımın ve dengenin söz konusu olduğunu belirterek;

Eşit paylaşım ve   denge oluştuktan sonra  herkesin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağını ve yaşam kalitelerinin de artacağını söyledi.

Bayanların toplumda önemli roller almaya aday olduklarına da dikkat çeken  Kaymakam Pala, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bir toplumda kadının rolü yoksa veya geri plana atılmışsa , o toplum medeniyetten uzak , şefkatten uzak  ve merhametten uzak demektir. Merhametsiz bir dünyada da hepimizin şuan da şahit olduğu gibi adaletsizlikleri dengesizlikler ve huzursuzluklar  oluşturmaktadır. Ama nerede bir kadın elinin değdiği bir yer varsa, orada hemen adeta güller açıyor. Barış ve huzur ortamı geliyor. İnşallah bizde ilçemizde ,  elimizden geleni yaparak kadınlarımızın toplumda ki rollerini daha da  güçlendireceğiz. Bayanlarımızı mesleki  yeterliliklerini artırarak sizlerin kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı , ailenize ve topluma faydalı olmanızı sağlamaya çalışacağız."dedi.

Halk Eğirim Merkezi Müdürü Ali Yıldız ise

 Bünyelerinde açılan kurslar hakkında teknik bilgiler vererek toplam da 167 kurs bulunduğunu ve bunlarda 2 bin 264 kursiyerin eğitim gördüğünü  dile getirdi.

Kursiyerlerin yaptığı “El Emeği Göz Nuru” eserlerin gezilmesi ve hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet