Skip Navigation Links

Körfezde Tatlı Bir Musıki Rüzgarı Esintisi ..

İskenderun Körfez Musıki Derneği, muhteşem bir Bahar konseriyle Türk Sanat Müziği severlere unutulmaz bir konser verdi.

Körfezde Tatlı Bir Musıki Rüzgarı Esintisi .. Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

Şef Ahmet Birol Özelçi yönetiminde İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda Bahar konserini veren İskenderun Körfez Musıkı Derneği, birbirinden güzel, dillerden düşmeyen eserleri seslendirdi.

Kulakların pasını silen muhteşem bir konsere daha imza atan İskenderun Körfez Musıki Derneği koristleri ve müzisyenleri arasında bölgenin saygın işadamları, kurum ve kuruluşların yöneticileri de bulunuyor.

Ünü sınırları aşan ve yurtdışında da bir çok konser vererek başarılara imza atan dernek, bölgede Türk Sanat Müziği’nin tanınması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması konularında da oldukça başarılı.

İskenderun Körfez Musıki Derneği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden Türk Sanat Müziği severler, hem kulaklarının pasını sildiler hem de keyifli bir gece geçirdiler.

Aynı zamanda Udi olan Şampiyon Filtre Finans Müdürü Mithat Elmaca, solist olarak da izleyicileri büyüledi. Okuduğu Bestesi ve Güftesi Cem Yıldız’a ait Nihavend makamındaki “İmkansız Aşk” eseriyle büyük alkış alan Mithat Elmaca, Türk Sanat Müziği’nin bölgede tanınması ve gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir pay sahibi olarak tanınıyor.

Körfezde Tatlı Bir Musıki Rüzgarı Esintisi ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet