Skip Navigation Links

Başkan Civelek Çocuklarla Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu'na giderek Yaz Okulunda eğitim gören 150 çocuk ve velileriyle bir araya geld

Gündem   A+a-


İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’na giderek Yaz Okulunda eğitim gören 150 çocuk ve velileriyle bir araya geldi.
Çocukları ziyaretinin asıl amacının hijyen denetimi olduğu söyleyen Başkan Civelek, “Bugün bizlerle birlikte bulunan doktor arkadaşlarımız ile çocuklarımızın eğitim gördüğü Kapalı Yüzme Havuzunda hijyen denetimin de bulunacağız. Hijyen çok önemli bir şeydir. Çocuklarımızın hastalanmasını kesinlikle istemeyiz. Velilerimizden ricam, buraya geldiklerinde yetkililerin uyarılarına uymalarıdır. Özellikle hijyen konusunda duyarlı olmalılar” dedi.
 
 
 
Velilere çocuklarını yaz okulundaki eğitimlere gönderdikleri için teşekkür eden Civelek; “Çocuklar bizim geleceğimizdir. O yüzden elimizden geldiğince onlara faydalı hizmetlerde bulunuyoruz. Deniz kentinde yaşadığımız için, çocuklarımızın burada gördükleri eğitimler çok yararlı olacaktır. Çocukları denizle tanıştıracağız ve buluşturacağız. Çocuklarımız burada gördükleri eğitimlerin sonunda adeta balık gibi yüzmeyi öğrenecekler” dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet