Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor Başarıdan Başarıya Koşuyor

Spor 3. Lig 1. Grubunda zirveye oynayan takımlardan Güney Temsilcisi Erzin Belediye Spor başarıdan başarıya koşuyor.

Erzin Belediye Spor Başarıdan Başarıya Koşuyor

Spor   A+a-

Spor 3. Lig 1. Grubunda zirveye oynayan takımlardan Güney Temsilcisi Erzin Belediye Spor'un son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlar, camiasında olduğu gibi Hatay yöresinde de sevinçle karşılanıyor.
Özellikle son 5 haftada 2 galibiyet 3 te beraberlik alarak topladığı 9 puan ile puan cetvelinde 6. sıraya kadar yükselen Erzin belediye Spor'un 37 puanı bulunuyor.
BAŞKAN MURAD ERGÖRÜN UMUTLU..
Erzin Belediye Spor'un son haftalarda aldığı başarı sonuçların ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Murad Ergörün, " Özellikle ilk yarıda aldığımız talihsiz sonuçlar, takımımızın daha da iyi yerlerde olmasına engel olmuştur. Devre arasında yaptığımız takviyelerde ikinci yarıda başarılı sonuçlar almaya başladık. Önümüzdeki haftalarda da başarılı sonuçlar alarak puan cetvelinin yukarısına doğru tırmanacağımıza inanıyoruz. Tüm futbolcularımız da bunun bilinci içerisindeler. Elde ettikleri başarılardan dolayı, teknik heyetimiz ve tüm futbolcularımızı kutluyoruz" dedi.
TEKNİK DİREKTÖR ERGÜN AYTEKİN'İN BAŞARISI...
Erzin Belediye Spor'un Teknik Direktörü Ergün Aytekin'in başarısı konuşuluyor. Arsin Spor karşısında alınan 4-0 lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ergün Aytekin, "Bu karşılaşma öncesinde takımımızda cezalı ve sakat futbolcularımız vardı. Fakat takım kadromuzda bulunan diğer futbolcularımız da eksikleri hissettirmediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Arsin Spor karşısında iyi futbol sergileyerek hakkımız olan galibiyeti aldık.Daha önümüzde zorlu karşılaşmalar var. Bu karşılaşmalardan da başarılı sonuçlar alarak en azından Play-Off karşılaşmalarına katılmayı arzuluyoruz" dedi.
GENEL KAPTAN ERDAL GÜRSOY'DAN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR..
Erzin Belediye Spor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy, yaptığı açıklamada,"Arsin Spor karşısında aldığımız galibiyet camiamızda sevinçle karşılandı. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Maçın başından sonuna kadar takımımıza yoğun destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 
ÇİFTE TELLİ OYNADILAR....
Arsin Spor karşısında alınan 4-0 lık galibiyetin ardından Erzin Belediye Spor'lu futbolcular, maçın bitmesinin ardından sahada çifte telli oynayarak galibiyeti kutladılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet