Skip Navigation Links

7-29 Yaş Arasındaysanız Yaşadınız !!!

İGC’yi gençlerle birlikte ziyaret ederek yeni yönetim kurulunu kutlayan Ahmet Keskin,Gençlik Merkezi çalışmalarını anlattı.

7-29 Yaş Arasındaysanız Yaşadınız !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, 4 binin üzerindeki üye sayısını her geçen gün arttırdıklarını belirterek,”Her türlü sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapıldığı merkezimizden yararlanmak tamamen ücretsizdir.”dedi.
İGC’yi gençlerle birlikte ziyaret ederek Veysel Cıncık Başkanlığı’ndaki yeni yönetim kurulunu kutlayan Ahmet Keskin, Gençlik Merkezi çalışmalarını anlattı. Gençlerin her geçen gün daha çok ilgilendikleri merkezde, isteyenin sanatsal çalışmalar, isteyenin müzik ya da spor yapabildiğini söyledi. Keskin, tamamen devlet imkanlarının gençlere yöneltilmesiyle yürüyen Gençlik Merkezlerinde yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi:
“Gençlik Merkezlerine Devlet ciddi bütçeler ayırmaktadır. İskenderun’da şu an 4 binin üzerinde üyemiz var. Sömestr tatilinde üye gençlerden isteyenleri tatil için kamplara göndereceğiz, hatta harçlıklarını da vereceğiz. 7 ila 29 yaş arası tüm gençler buraya üye olabilir ve etkinliklerden faydalanabilirler. Geniş bir çalışma alanına sahibiz. Gençlerin ilgilendikleri her konuda yardımcı olabiliyoruz. Bu arada gençlerin iyiliğe yönelten çalışmalarımız da yapılıyor. Örneğin yoksul bir aileye destek olmak için kampanya açmak, sokak hayvanlarına yönelik çalışma yapmak gibi. Bir süre önce Bayır Bucak Türklerine yardım topladık ve bizzat sınırda teslim ettik. Bakanımız bize çok destek oluyor. “
Gençlik Merkezi olarak Belen, Arsuz gibi çevre ilçelere yönelik de çalışmalar yaptıklarını söyleyen Keskin, ‘’Buralarda ciddi bir gençlik potansiyeli var. Gençlerin kaynaşmasını sağlıyor, çeşitli faaliyetlere yöneltiyoruz. Bütçe konusunda hiçbir sıkıntımız bulunmuyor.”
Ahmet Keskin, tüm gençleri gençlik merkezine üye olarak faaliyetlere katılmaları tavsiyesinde de bulundu. Keskin, yerel basına da teşekkür ederek, “bizim faaliyetlerimizi yansıttığınız için mutluyuz’’dedi. 
İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, “ topluma faydalı yapılan bütün faaliyetleri halkımıza yansıtmak bizim görevimiz. Sizin çalışmalarınızda da yanınızdayız’’dedi.
Cıncık, İGC olarak birçok çalışma başlattıklarını, bunlardın en önemli olanlarından birinin de gazetecileri ev sahibi etmek olduğunu vurguladı. Cıncık, bunu bir kooperatif aracılığıyla gerçekleştireceklerini de ifade ederek, şunları söyledi:
“Bizim görev anlayışımız, mesleki onurumuzun asla zedelenmemesi, bunu yapanların meslekte barınmaması.Bu işe giren ya doğru-dürüst yapacak ya hiç yapmayacak. Çünkü, gazetecilik üstün bir vasıf değil, halk için yapılan önemli bir görevdir.”

7-29 Yaş Arasındaysanız Yaşadınız !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet