Skip Navigation Links

'Karşılıksız Sevgilerine Karşılık Veriyoruz'

İskenderun Gençlik Merkezi sokakta bulunan hayvanlar ölmesin diye tüm onlara yiyecekleri yemleri hazırlayarak ağaçlara astılar.

'Karşılıksız Sevgilerine Karşılık Veriyoruz'

Gündem   A+a-

İskenderun Gençlik Merkezi  sokakta bulunan hayvanlar ölmesin diye tüm onlara yiyecekleri yemleri hazırlayarak ağaçlara astılar.

‘Karşılıksız Sevgilerine Karşılık Veriyoruz.’ projesi gönüllü gençlerle birlikte sokak hayvanlarının soğuk hava şartlarında beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan bu projeyi ilk ayağın minik  çocuklarla başladı. Sahilde bulunan ağaçlık alana gelen gençler ve aileleri guruplar halinde ağaçlara hayvanların yiyeceği yemleri astılar. Gençler ve aileleri, Gençlik Merkezi eğitimcileri ve gençleri, tüm Gençlik Merkezi çalışanları bu proje kapsamında gerekli malzemeleri toplayarak İskenderun’un belirli yerlerinde uygulamayı amaçlanmaktadır.Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin yaptığı açıklamada,şuanda burada bulunan tüm aile ve öğrencilerin tamamı gönüllü olarak burada bulunuyorlar.  Pet şişe ve rulo peçete kartonlarına reçel sürülerek üzerine kuş yemlerinin yapışması sağlanacak ve bu hazırlanan yem kutuları iplerle ağaçların dallarına bağlanıp kuşların beslenmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca buğday, arpa, kuru ekmek türü gıdalar temin edilerek İskenderun Sahili, Belen, Soğukoluk dağındaki hayvanlarında beslenmesi sağlanacaktır açıklamasını yaptı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet