Skip Navigation Links

'Asiye Gün İnerken' Kitabı Tanıtıldı

HBB, şair ve yazarlara verdiği destekle kültürel hayatı canlandırıyor

'Asiye Gün İnerken' Kitabı TanıtıldıWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Aalen Antakya Kültür Derneği bünyesinde Yaratıcı Yazarlık Atölyesinin Antakya ve Defneli 22 amatör yazarın günlerce yazı atölyesinde emek vererek ortaklaşa hazırladığı “Asiye Gün İnerken” adlı öykü seçkisinin tanıtımı 8 Ocak Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

 

AMATÖR YAZARLARIN GÖZ NURU “ASİYE GÜN İNERKEN” KİTABI TANITILDI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda yüzlerce sanat dostu bir araya gelerek öykülerini okurlarla paylaştı. 20 yazarın 35 öyküsünden oluşan ve Aalen-Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu ile Cemile Cerebin yayıma hazırladığı “Asiye Gün İnerken” kitabı, okuyuculara bir demet öykü sunarak edebi bir keyif sunuyor.

 

YAZAR MEHMET KARASU BAŞKAN SAVAŞA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Öykülerin üç ayrı tema içerdiği ve temaları her yazarın kendi kurguladığı öykülerin tanıtıldığı toplantıda konuşan Aalen-Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu, edebiyata ve sanata desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaşa teşekkür etti. Toplantıda ayrıca şair Bahri Loş “Çarem” adlı eserini ve Cemile Cereb “Bir Zamanlar Affan” adlı öykü kitaplarını edebiyatseverlere tanıttı.

 

Yoğun ilgi gören kitap tanıtımı sonrasında okuyucular, yazarlara öyküleri hakkında daha detaylı sorular sorarak kitaplarını imzalattı. Tanıtım toplantısı düzenlenen kokteyl ile son buldu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet