Skip Navigation Links

Bir Ölüm Düşünün Ki Böylesine Ölümsüz Olsun..

CHP İskenderun Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları 1930 yılında şeriat yanlılarınca katledilişinin 85. yılında Teğmen Kubilay’ı andı.

Bir Ölüm Düşünün Ki Böylesine Ölümsüz Olsun..Web
TV

Gündem   A+a-

CHP İskenderun Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları 1930 yılında şeriat yanlılarınca katledilişinin 85. yılında Teğmen Kubilay’ı andı.

CHP İskenderun Yönetim Kurulu üyesi Av.Fuat Çıkan ve İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, İzmir Menemen’de 85 yıl şeriat yanlıları tarafından katledilen Öğretmen, Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ı andı.

CHP İskenderun ilçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, gençlik kolları üyeleri katılırken yönetim kurulu üyesi Av.Fuat Çıkan’ın yaptığı açıklamada;

Bir Ölüm Düşünün Ki Böylesine Ölümsüz Olsun…

Kutlu vuslatın yıldönümü. Şehidimin Kubilay’ımın kanının yere ilk düştüğü an. Bu topraklar anladı ki içimizdeki Kurtuluş Savaşı hala devam ediyor. Orada akan sadece Teğmenimin, Kubilay’ımın kanı değil, koca bir medeniyetin, ışığın, bilimin, yeni kurulan gencecik Cumhuriyetimin kanıdır.

Teğmenimi oracıkta katleden gerici mollaların bir tanesinin bile ismini hatırlıyor musunuz? Hatırlayamazsınız. Çünkü o zalimler bedenen o an orada ölmeseler de, ruhen bu aziz milletin kalbinde oracıkta öldüler! Aradan geçen bunca zamana karşın, emperyalizmin ve emperyalizm destekli bölücülük ve gericiliğin, Türkiye Cumhuriyeti ve cumhuriyet Devrimleri ile hesaplaşma çabalarının sona ermediğini görmekteyiz.

23 Aralık 1930’dan 23 Aralık 2015’e gelinen süreçte, şuanda da her gün Kubilaylarımız şehit olmaktadır. Yurttaşlarımızın özlemini çektiği şey ise bir Kubilay için ‘Menemeni haritadan silin’ diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği cesur yürekliliktir.

Dünden bugüne medeniyet tasavvufumuzda kaybettiğimiz devrim şehitlerimizi saygı ve özlem ile anıyoruz…

Bir Ölüm Düşünün Ki Böylesine Ölümsüz Olsun.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet