Skip Navigation Links

Meleklerimizden Lig Lideri AGܒye Farklı Tarife

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımımız, ligin 10. Haftasında lig lideri Abdullah Gül Üniversitesi’ni evinde ağırladı.

Meleklerimizden Lig Lideri AGܒye Farklı Tarife

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımımız, ligin 10. Haftasında lig lideri Abdullah Gül Üniversitesi’ni evinde ağırladı.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya gelerek tribündeki yerini alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve çok sayıda Hataylı seyir zevki yüksek geçen müsabakada meleklerimize tam destek verdi.  

TEMSİLCİMİZ LİG LİDERİ AGÜ’YÜ 78- 61’LİK SKORLA GEÇTİ

Ligin ilk haftasından bu yana kıyasıya mücadele eden Meleklerimiz, ligde aldığı galibiyetler sonucunda zirveye yerleşen Abdullah Gül Üniversitesi’ni baştan sona üstünlüğünü koruduğu maçta 78-61’lik farklı bir skorla mağlup ederek Hataylılara bir galibiyet sevinci daha yaşatmanın haklı gururunu yaşadı.

TBF TV’den de naklen yayınlanan maçın ilk çeyreğini 28-19’luk skorla noktalayan temsilcimiz, ikinci sete daha hızlı başlayarak üçüncü çeyreğe 44-31’lik skorla önde girmeyi başardı. Üçüncü çeyrekte farkın kapanmasına müsaade etmeyen meleklerimiz son çeyreğe 63-51’lik skorla önde girdi. Son çeyrekte de oyunu domine eden ve farkı daha da açan temsilcimiz maçı 78- 61’lik net bir skorla koparmayı bildi.

COURTNEY PARİS, ANNA VAJDA VE NATALİE STEVENS GALİBİYETİ ARALAYAN İSİMLER OLDU

Oynadığı 10 maçtan 7’sinde galibiyet elde eden temsilcimizde Courtney Paris 24 sayı- 15 ribaundla double double yaparken, Anna Vajda 13 sayı- 14 ribaund- 4 asistle ve Natalie Stevens 19 sayı- 4 asistle alınan galibiyette kilit bir rol oynadılar.

Bu sezonki ikinci yenilgisini temsilcimizden alan Abdullah Gül Üniversitesi’nde ise Lara Sanders 24 sayı- 4 ribaund- 4 asistlik performansıyla takımının en etkili ismi oldu. Konuk ekipte Zoi Dimitrakou da 14 sayı- 6 ribaund- 5 asistle mücadeleyi noktaladı.

BAŞANTRENÖR EKİN BAŞ: ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZI LİGİN SONUNA DEK SÜRDÜRME HEDEFİMİZ VAR

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Meleklerimizin Başantrenörü Ekin Baş, “Hak ederek kazandık. Maçın başından bu yana kıyasıya mücadele ettik. Hedefimiz şampiyonluk.  Ben bütün oyuncularını gönülden kutluyorum. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Kulüp başkanımız Serdar Güven’e ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MELEKLERİMİZ 10. HAFTA İTİBARİYLE AVERAJLA İKİNCİ SIRADA YER ALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımımız alınan bu galibiyet neticesinde averaj ile ligde ikinci sırada yer aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet