Skip Navigation Links

Sanayicinin Kalifiye Eleman İhtiyacı Sorunu Çözülecek

Yolbulan Baştuğ Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bölge Sanayicisinin Kalifiye Eleman İhtiyacı Sorununu Çözecek

Sanayicinin Kalifiye Eleman İhtiyacı Sorunu Çözülecek

Eğitim   A+a-

Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde hayırsever tarafından yaptırılan Yolbulan Baştuğ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Kerem Al’ın incelemelerinde Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, OSB Müdür Vekili Hasan Sezer, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hayırsever İşadamı Mustafa Baştuğ da yer aldı.


Vali Kerem Al’a,  inşaatın son durumu hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, 26 derslikli olan okulda müzik, bilgisayar ve resim derslikleri, laboratuvarlar, kütüphane ve sığınak bulunduğunu kaydetti. Bodrum kat dâhil 4 kat olarak planlanan okulun toplam 18 dönüm alan üzerine inşa edildiğini de kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, okul binasındaki bazı eksiklikler nedeniyle okulun bu yıl eğitim öğretime açılamadığını; ancak okula bu yıl öğrenci alındığını, alınan 54 öğrencinin Toprakkale Anadolu Lisesinin 3 sınıfında geçici olarak eğitim gördüğünü, okul ve yurt eğitim ve öğretim için hazır hale geldiğinde öğrencilerin kendi binalarında eğitimlerine devam edeceklerini söyledi.


Vali Kerem Al, Organize Sanayi Bölgesine inşa edilen Yolbulan Baştuğ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin eğitim sanayi işbirliği açısından oldukça önemli olduğunu ifade ederek, okulda yetişen öğrencilerin kalifiye bir eleman olarak iş hayatlarına başlayacaklarını dolayısıyla iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını böylece sanayicinin kalifiye eleman bulma konusunda sorununun da çözülmüş olacağını ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet