Skip Navigation Links

AK Parti Eski İlçe Başkanları ve Eczacılar Derneği'nden İGC'ye Ziyaret

Ak Partili eski Belde Başkanları ve eski İlçe Başkanları ile Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne

AK Parti Eski İlçe Başkanları ve Eczacılar Derneği'nden İGC'ye Ziyaret

Gündem   A+a-

Ak Partili eski Belde Başkanları ve eski İlçe Başkanları ile Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretleri yaptılar.

İGC’nin ilk konukları Ak Parti eski İlçe Başkanları Musa Kurşun, Muharrem Dingil, Müslüm Türk, eski Belde Belediye Başkanları Esabil Soydan, Halil Demir ile Bestami Bilgili oldu.

İGC Yönetim Kurulu’nu Başkan Veysel Cıncık nezdinde kutlayan konuklar, yeni yönetimin başarılı olacaklarını inançlarının tam olduğunu belirterek başarılı çalışmalar dilediler.

AK Parti eski Belde Belediye Başkanları Eshabil Soydan ve Halil Demir yaptıkları açıklamada gazetecilik mesleğinin zor bir meslek olduğunu ve her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

AK Parti eski İlçe Başkanlarından Musa Kurşun da yaptığı açıklama da İskenderun ve bölge haberlerini gazeteci arkadaşlarımızın sayesinde öğrenerek gündemi yakından takip ettiklerini ifade etti. İskenderun’daki gazeteci arkadaşlarımızın yaptıkları özverili çalışmalar ve gündemi en iyi şekilde işlediklerini gerektiği yerde kamuoyu yarattıkları için şahsınızda tüm yönetiminizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum dedi.

İGC Başkanı Cıncık, İskenderun da basın mensuplarının çok daha saygın bir noktaya ulaşmaları, bu işi sadece çıkar için kullananları ayıklayarak, kartvizit gazeteciliğini önleyerek, gerçek gazetecilerin görev yapmalarını sağlayacaklarını belirtti.

ECZACI TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ

İskenderun Eczacı Kalfaları Derneği Başkanı Cemal Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri de, İGC’yi ziyaret ederek yeni yönetimi kutladılar.

Dernek Başkanı Çelik, yapacakları çalışmaları anlatan Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak, ‘’Sizin bu dik duruşunuz ve sözleriniz karşısında gerçekten duygulandım. Biz 350 kişiyi bulan üyelerimizle sizlerin arkasındayız. Gazetecilik gibi çok onurlu bir mesleği kötü amaçlarla kullananlara karşı yapacağınız mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.”dedi.

Ziyarete teşekkür eden İGC Başkanı Cıncık, sivil toplum kuruluşlarıyla birçok konuda işbirliği yapmayı planladıklarını, kendilerine verilen desteklerden gurur duyduklarını belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet