Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Din Görevlileri İstişare Toplantısı Yapıldı

Kilis Müftülüğü, Din Görevlileri istişare toplantıları gerçekleştirildi

Din Görevlileri İstişare Toplantısı Yapıldı

Gündem   A+a-

Yapılan toplantıya İl Müftüsü Mahmut Karatepe, Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri ve merkezde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar katıldı. Toplantı daha önce gruplar halinde eğitim ve istişare çalışmaları yapan görevlileri bir araya gelmesiyle oluştu.
İl Müftüsü Mahmut Karatepe, geçen yıl Kilis merkezindeki görevlilerinin 9 gruba ayrıldığını ifade ederek, "Her grup kendi aralarında çalışmalar yürütüyor. Eğitim faaliyetlerinin yanında bu toplantılar vesilesiyle görevlilerimiz arasında kaynaşmayı da pekiştiriyor. Yapılan bu çalışmalar değerlendirilmek ve görüş alış verişinde bulunmak üzere görevlilerimizin konuyla ilgili görüşleri alıyoruz" dedi.
İl Müftüsü Karatepe başkanlığında yapılan toplantıda, daha nitelikli Din Hizmeti sunumu, din görevlilerinin bilgi, hizmet ve temsil donanımlarının desteklenmesi ve geliştirilmesi, görevliler arasında dayanışma ve kaynaşma, İlimizde bulunan Suriyeli misafirlerin sorunların çözümüne yönelik kurumsal katkılar ile aile ve dini rehberlik bürosu hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması, Din görevi hizmetini Cami dışında da daha aktif hale getirilmesi konuları masaya yatırıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş