Skip Navigation Links

IŞİD,Ava Giderken,Uçaklar Tarafından Avlandı

Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu koalisyon güçlerine ait uçaklar Suriye'nin Delha, Harceli köylerindeki IŞİD mevzilerini yerle bir etti

IŞİD,Ava Giderken,Uçaklar Tarafından Avlandı

Gündem   A+a-

Suriye-Türkiye hava sahasında keşif uçuşu yapan uçaklar, öğlen saatlerinde belirledikleri hedefleri vurdu. savaş uçaklarının bombardımanı esnasında Kilis'in Seve köyünün karşısında bulunan ve muhaliflerin kontrolündeki Delha, Harceli köylerine saldırmak için toplanan IŞİD militanlarını vurdu. Toplanan militanları ve araçlarını belirleyen uçaklar, 10'dan fazla sorti gerçekleştirerek IŞİD militanları ile araçlarını yerle bir etti. Yerel kaynaklar, saldırıda çok sayıda IŞİD militanının öldürüldüğünü belirtirken, saldırıdaki kayıp ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı.
Öte yandan, aynı bölgede IŞİD militanları ile muhalifler arasında çatışmalar Türkiye-Suriye sınırının Suriye tarafında 5-10 kilometre uzaklıkta çatışmalar sürüyor. Patlamalar ve silah sesleri, Kilis'in sınır köylerinden duyuluyor. Türk Silahlı Kuvvetleri sınır hattında geniş tedbirler alarak, zırhlı araçlar ile devriye geziyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet