Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

GTO,Mükemmelliğini 4 Yıldızla Taçlandırdı

Gaziantep (GTO),Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı'nın, (EFQM) 'Mükemmellik Modeli' kapsamında,4 yıldızlı yetkinlik belgesi ile taçlandırdı

GTO,Mükemmelliğini 4 Yıldızla Taçlandırdı

Ekonomi   A+a-

GTO, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen 24. Kalite Kongresi Belge ve ödül töreninde, başarılı biçimde yönetilen ve mükemmel kurum olma yönünde ilerleyen kurumlara verilen 'Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız' belgesini aldı.
'Mükemmelliği Sürdürmek' temasıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu, Genel Sekreter Halil Göçer, Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk ve kalite çalışmalarından sorumlu personel hazır bulundu. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, mükemmellik yolculuğuna Gaziantep iş dünyasına daha kaliteli hizmet verebilmek için çıktıklarını söyledi. Bartık, GTO'nun kalite yolculuğunun 2003 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile başladığını ancak 2015 yılının GTO'nun kalite yolculuğunda önemli bir yıl olduğunu ifade ederek, GTO'nun bu yıl hem TOBB Akreditasyon Sistemi içerisinde 'A Sınıfı Oda' statüsüne yükseldiğini, hem de 'Mükemmellikte 4 yıldızlı yetkinliğe' ulaştığını kaydetti. Bu başarıdan sadece GTO değil tüm Gaziantep'in fayda sağlayacağına vurgu yapan Bartık, "Bu yola Gaziantep iş dünyasına daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet süreçlerimizi daha iyi hale getirebilmek için çıktık. Mükemmel bir ticaret odası demek aslında o kentte ki ticari hayatın kalitesinin yükselmesi demek. O nedenle attığımız bu adım, elde ettiğimiz bu başarı uzun vadede üye firmalarımızı, Gaziantep'i ve Türkiye'yi ileriye taşımak, yaşam kalitesini yükseltmek anlamına geliyor" dedi. Mükemmellikte Yetkinlik belgesini aldıkları için sadece GTO adına değil Gaziantep adına da gurur duyduğunu belirten Bartık, "Aslında mükemmellik yolculuğuna çıkan sadece GTO değil, 17 bin üye firması ve ortak akılda birleşen kurumlarıyla tüm Gaziantep'tir. Gaziantep gibi özel bir kente bu yolculukta liderlik etmekten onur duyacağız" diye konuştu.
Gaziantep'in her zaman birinci olmaya layık olduğunu belirten Bartık, bundan sonraki süreçte hedeflerinin hem Türkiye hem Avrupa kalite ödülünü almak olduğunu söyledi. Bu belgenin GTO'nun başarılı bir şekilde yönetildiğini vurgulayan Bartık, mükemmellik yolculuğunda emin adımlarla ilerlediğinin bir göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar