Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başsavcı Köklü'den,Silifke Belediyesi'ne Teşekkür

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü,Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediyelerini sundu

Başsavcı Köklü'den,Silifke Belediyesi'ne Teşekkür

Gündem   A+a-

Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Savar, Esen Tuba Tol ve Mehmet Kafes'inde katıldığı ziyarette Cezaevi Müdürü Abdullah Yalçın ile Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Silifke Baro Temsilcisi Av. Mehmet Duman'da hazır bulunarak, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a teşekkürlerini dile getirdiler.
Silifke Belediyesi tarafından Adliye Hizmet Binası çevresinde yapılan çimlendirme, parke, kamelya ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Cumhuriyet BaşsavcıMehmet Köklü ve Belediye Başkanı Mustafa Turgut, kamu hizmet binalarının örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade ettiler.
Başsavcı Köklü, ilçede görev yaptığı süre içerisinde, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ve halkla uyum içerisinde çalışmalar yürüteceklerini belirterek, "Silifke'de görev yapmaktan ve Silifkelilerle birlikte olmaktan son derece memnunum. Hizmet binamızın eksikliklerini bir bir çözüyoruz. Belediyemiz bu konuda bizlere çok yardımcı oldular. Çevre düzenleme çalışmalarından tutunda asfaltlama, peyzaj, parke, kamelya ve çimlendirme gibi birçok yenilikleri Belediyemiz gerçekleştirdi. Kurumlar arası işbirliğine her zaman önem veriyor, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Kamu kurum ve kuruluş binalarının her zaman örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemiz tarihi ve doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir şehir. Önümüzdeki yıllarda yapacak olduğumuz büyük projelerle ilçemizi gerek Mersin ilinde gerekse Türkiye genelinde model bir kent haline getireceğiz. Silifke'yi hep birlikte olursak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsak geliştirebiliriz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı resmi kamu kurum ve kuruluş binaları her zaman modern, nezih, temiz ve örnek teşkil edecek şekilde olmalıdır. Kurumlar arası işbirliğiyle hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Silifke Belediyesi olarak üzerimizde düşen her vazifede, istişare içerisinde bulunmaya hazırız. Nazik davranışınızdan dolayı bizler de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar