Skip Navigation Links

“Bir Şeyler Değişecekse Ben ve Ekibim Hazırız”

İskenderun’da saygın kişiliği ile ön plana çıkan ve birleştirici gücü ile başta gençler olmak üzere hemen her kesimin takdirini kazanan

“Bir Şeyler Değişecekse Ben ve Ekibim Hazırız”

Medya   A+a-

Hayırsever İş Adamı Yıldırım Alpay, geçtiğimiz haftalarda olağan kongresini gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Alpay’a Ziyarette Eşlik Eden İsimler

Ziyarette Alpay’a değerli eşi Nesrin Kanat Alpay, Asaş Filtre İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Suat Atasever, Asaş Filtre Halkla İlişkiler Müdürü Enver Cıgız, Ülkümen Petrol işletmecisi Enis Ülkümen, Av. Mehmet Bilgili ve Av. Eşi Ceylan Bilgili, Adil Fotoğrafçılık İşletmecisi Adil Köybaşı, Muhasebeci Mahmut Ersözlü, İş adamı Oktan Mursaloğlu, Cem – Nur Spor Tesisi işletmecilerinden Tamer Yiğit, Öz Teknik Danışmanlık İşletmecisi Özden Öz ve Arslan Bilgisayarcılık işletmecisi Deniz Arslan eşlik etti.

İGC Başkanı Cıncık: “Gazetecilerle Yola Çıktık!”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanlığı’na seçilen Veysel Cıncık ve yeni yönetim tarafından karşılanan Alpay, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekip tarafsızlık ilkesine vurgu yaptı. Alpay, İGC Başkanı Veysel Cıncık nezdinde tüm gazetecilere başarılar diledi. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Başkanı Veysel Cıncık’ta İskenderun’da gazetecilik mesleğini icra eden isimlerle yola çıkıldığını ifade edip gazetecilerin tek bir çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini kaydetti.

“Elimizi Değil Bedenimizi Taşın Altına Koyarız”

MHP’li kimliği ile tanınan ve bir dönem İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Alpay, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Alpay, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye genelinde oylarını düşüren MHP için kendisine yöneltilen soru üzerine; “Türkiye genelinde MHP’nin oyu düşmüştür. Umarım MHP kendi içerisinde yeni bir yapılanma içerisinde olacaktır. Yeni bir yapılanma içerisinde bir takım değişiklikler yapacaktır. Konuyu bölgemiz İskenderun’da değerlendirecek olursak bizler MHP mensubu insanlarız. Bizleri değerlendirmek isterlerse, bizlere bir görev vermek isterlerse biz elimizi değil bedenimizi taşın altına koyarız. Dostlarımızla, arkadaşlarımızla biz hazırız. Biz dünde varız bugünde varız yarında var olacağız. MHP kimsenin şahsi partisi değildir. Bizler içerisinde bulunduğumuz durumdan razı olan insanlarız. Bir şeylerin değişmesi adına bizlere ne görev düşerse biz hazırız ve yapmaya da müsaidiz” dedi.

“Bu Sorunun Muhatabı Ben Değilim”

Ayrıca, yine bir gazetecinin “MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı 7 Haziran seçimlerinde alınan sonuçların ardından istifasını vermişti. 1 Kasım seçimlerinde MHP Hatay’da oylarını yine düşürdü. İstifa eder mi” sorusuna Alpay, “bu sorunun muhatabı ben değilim” cevabını verdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet