Skip Navigation Links

Yahşi: 'Milletimiz Huzur, Güven, İstikrar Dedi'

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi

Yahşi: 'Milletimiz Huzur, Güven, İstikrar Dedi'

Gündem   A+a-

Yahşi, "1 Kasım'da milletimiz huzur, güven ve istikrara oy vermiştir" dedi.
Geçtiğimiz 5 ay içerisinde 2 kez seçim süreci yaşandığına dikkat çeken Yahşi, "65 yıllık demokrasi sürecimizde, zaman zaman tanık olduğumuz gibi 7 Haziran seçimleri sonrası da gördük ki; koalisyon bu ülkenin var olan potansiyelini frenliyor. Özellikle çok kırılgan bir olgu olan ekonomi bu tür sisli ortamlardan hiç hoşlanmıyor" diye konuştu.
1 Kasım seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, milletin tercihini net bir şekilde tek parti iktidarı yönünde kullandığını ifade eden MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi şunları söyledi:
"5 aylık belirsiz dönem ve uzlaşmaz görüntü veren siyaset anlayışı, millet nezdinde kabul görmemiştir. 1 Kasım'da milletimiz özetle; 'huzur-güven-istikrar' demiştir. Milletimizin, ülkemizin kalkınması yönünde gösterdiği tercihini değerli buluyoruz. İş dünyasının önünün açılması, sosyal hayatta ve demokratik açılımlarda reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti yolunda, birlikte üreteceğimiz sinerjinin tekrar yakalandığına inanıyor, 2016 yılına ve sonrasına umutla bakıyoruz."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet