Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bekir Altan’ın Yeni Aşkı Mitingde Ortaya Çıktı..

AK Parti Payas İlçe Teşkilatı genel seçim zaferinin ardından teşekkür toplantısı düzenledi.

Bekir Altan’ın Yeni Aşkı Mitingde Ortaya Çıktı..

Politika   A+a-

AK Parti Payas ilçe Teşkilatı’nın önünde gerçekleşen teşekkür toplantısına eşi Ayşegül Altan ve kucağında 7 aylık bebekle gelerek sürpriz yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.
Bebek ilk kez babası Bekir Altan ve Annesi Ayşegül Altan’la birlikte 8. Gün Haber Web Tv tarafından görüntülendi. Kadir Has Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde öğrenim gören 19 yaşındaki kızı  ve İlköğretim 8’nci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki oğlundan uzun yıllar sonra dünyaya gelen bebek, Altan ailesinin yeni heyecanı ve mutluluğu olmuş.
Babası Bekir Altan’ı ilk kez halka hitap ederken izleyen ve şaşkınlığı da yüz ifadesinden belli olan bebeğin babasına düşkünlüğü ise objektiflere de yansıdı.


Kucağında 7 aylık bebeği ile  halkın arasına giren Belediye Başkanı Bekir Altan, halkı selamladı ve AK Parti’nin zaferinde büyük emeği olan vatandaşlara kızı ile birlikte teşekkür etti.
İlk kez babasını bir siyasi atmosferde gören ve yüksek tonda müziğe el hareketleriyle eşlik eden Altan  bebek, sempatik hareketleri ve güleç yüzüyle herkesin ilgi odağı oldu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar