Skip Navigation Links

Bölge Halkı Adem Yeşildal’la Buluştu..

AK Parti Hatay Milletvekili Avukat Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç’la birlikte İskenderun’un Akçay, Bekbele,

Bölge Halkı Adem Yeşildal’la Buluştu.. Web
TV

Politika   A+a-

Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan mahalle halkıyla Asım Kibar Kültür Merkezi’nde buluştu.

Bölge halkından farklı siyasi partilere oy veren insanlarının bulunduğu toplantıda, herkesin görüşüne saygı ifadesi olarak salona sadece Türk Bayrağı asıldı.

Bölge halkının gücünü ve birlikteliğini ortaya koyan toplantı, halkın siyasetçiler tarafından istismar edilmemesi talebini de haykırma toplantısı olarak da nitelendirildi.

Bölge halkı adına AK Parti Hatay Milletvekili Avukat Adem Yeşildal ve İl Başkanı Ahmet Atıç başta olmak üzere tüm misafirlere bir selamlama konuşması yapan  Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, toplantının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, 1 Kasım genel seçiminin tüm Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

Kalabalığın salona sığmadığı, yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, 7 Haziran’da alınan sonuçtan gerekli dersleri çıkardıklarını ve hatalarının telafisi için gerekli tüm adımları atacaklarını söyledi.

İskenderun bölge halkıyla farklı bir gönül bağlarının olduğunu belirten Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti iktidarının 13 yıllık serüveninde yine bölge halkının ciddi katkılarının olduğunu hatırlatarak, verilen desteğe teşekkür etti.

Türkiye’nin, AK Parti iktidarıyla güçlendikçe dış mihraklar tarafından önüne set ve engeller çekilmeye çalışıldığını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Avukat Adem Yeşildal, Türkiye’de istikrarın bozulması ve eskiye dönmesi için sarfedilen çabaların nafile olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucu fırsat bilen dış ve iç mihrakların, ülkede huzur ve güven ortamı başta olmak üzere, ekonomik ve sosyal yaşamı felç etmek için elinden geleni yapmak gayretine düştüğünü belirten Adem Yeşildal, 1 Kasım genel seçiminin partiler arası bir yarıştan çok, millet olarak bir irade ortaya koymak gerekliliğini doğurduğuna vurgu yaptı.

Bölge Halkı Adem Yeşildal’la Buluştu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet