Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ülkede İşsizlik Terör, Ahlaki Erozyon Had Safhada

SP Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ;“Bugün Güvensiz Bir Ülkede Yaşıyorsak Bunun Sorumlusu İş Başında Olanlardır”

Ülkede İşsizlik Terör, Ahlaki Erozyon Had Safhada

Politika   A+a-

Seçim çalışmaları kapsamında Hatay İlçelerini ziyaret eden Saadet Partisi Adayları, seçime kısa bir süre kala Hassa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Halil Çelik, Atilla Erol, Ramazan Öksüz, Serdar Özal, Yusuf Çiçek ve Yunus Mullaoğlu Hassa İlçesine esnaf, Medya ve STK ziyaretleri ile bazı mahallelerde halkla buluştu.

Aktepe ve Akbez mahallelerinde vatandaşların sorunları dinleyen Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Maalesef Hassa ilçemiz sürekli geri bırakılmış bir ilçemizdir. Buraya türlü türlü umutlar vaat ediyorlar ama sonuç yılar geçmesine rağmen hüsran. Bundan dolayı sürekli göç veriyor. Çiftçi perişan, ürünler para etmiyor. İşsizlik had safhada, buna mutlaka çözüm bulunması gerekir. Çözümde gördüğünüz gibi meclisteki hiçbir parti ile olmuyor. Saadet Partimiz üretimi teşvik edecek, kalkınmaya öncelik verecek, istihdam sağlayacaktır. Bunu ancak saadet yapar” dedi.

Çalışkan, “Bu milletin mili ve manevi değerlerine bağlı, bu ülkenin kaynaklarını bu ülke insanına kullanacak olan tek parti Saadet Partisi’dir. Hırsıza, yolsuza, arsıza fırsat vermez. Bu milletin kaynaklarını israf etmeden millet için kullanır. Son dönemde resmen milleti aldatarak yerli şunu yaptık bunu yaptık diyerek insanımızla dalga geçmektedirler. Bu ülke yararına tek bir çözüm vardır oda Saadetli çözümdür.

Seçmen iradesine saygı gösterilmesi gerekirken, benden sonra tufan! Ben olmasam yıkılsın bu dünya! Ben birinci oluncaya kadar maç devam edecek gibi bir hava ile ülke yönetilmez. Ülkeyi sürekli gerilimde tuttular. Bugün güvensiz bir ülkede yaşıyorsak bunun sorumlusu iş başında olanlardır” diye konuştu.

Ülkede işsizlik terör, ahlaki erozyon had safhada diyen Çalışkan, “Bombalar yerleştiriliyor, patlatılıyor yöneticiler ne yapıyor? Medyada kendilerini eleştirenleri susturmaya çalışıyor. Bu halk niçin oy verdi? Ülkede terör olmasın, ekonomik refah olsun. Ahlaksızlıklar olmasın diye. Ama ülkede ciddi sorunlar var. Halk meclise iş yapın diye gönderdi. İktidar yanlış yapıyorsa muhalefette doğru yolu gösterememiştir. Bir araya gelemiyorlar. Neyi paylaşamıyorsunuz? Tüm bu sorunları ancak milli, yerli, köklü değişimle Saadet Partisi çözer” diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş