Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Düğümü Muhtarlar Çözecek..

Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ederken,akasya mahalle muhtarları ilk hedef olarak mahalle muhtarları

Düğümü Muhtarlar Çözecek..

Politika   A+a-

Yeşildal beraberindekilerle birlikte Akevler, Aksaray ve Akasya mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

1 Kasım'da düğümü çözecek olanların mahalle muhtarları olacağını söyleyen Yeşildal, bu anlamda muhtarların çok büyük bir sorumluluk taşıdığını anlattı.

Muhtarlardan 1 Kasım seçimleri öncesi fikir alan Yeşildal; "Biz muhtarlarımıza çok büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda Ak Parti olarak muhtarlarımızın aylık maaşlarını yükselttik, imkanlarını olabildiğince genişlettik, onunla kalmayıp gerekli tüm belge ve araçları kendilerine sunduk. Tüm bu yatırımları yaparken muhtarlarımızın sorunlarının çözümüne özen gösterdik. Biz iyi yada kötü her durumda muhtarlarımızın arkasında durduk. Biliyoruz ki muhtarlarımız bu ülkenin temel yapı taşları arasında yer alıyor. Demokrasimizin temel taşları olan muhtarlarımıza ne kadar hizmet etsek azdır."dedi. 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar