Skip Navigation Links

Ülkemizde Köklü, Yerli ve Milli Çözüme İhtiyaç Var

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adaylarının son durağı Erzin İlçesi oldu.

Ülkemizde Köklü, Yerli ve Milli Çözüme İhtiyaç Var

Politika   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan’a İl Başkanı Mustafa Eğe, Saadet adayları Halil İbrahim Çelik,  Atila Erol, Yusuf Çiçek, Ramazan Öksüz, Serdar Özal ile Erzin İlçe Başkanı Necati Bük, Mustafa Ertaç, Payas İlçe Başkanı Cuma Arıcı, Dörtyol İlçe Başkanı Süleyman Akkaya eşlik etti.

Sabah saatlerinde önce Antakya’da bazı nokta ziyaretler ile taziye ve Suatlı köyü halkı ile buluşan Adaylar daha sonra Erzin’de Seçim bürosu açılışı bazı STK temsilcileri, ve esnaf ziyaretleri ile, Başlamış, Kızlarçayı ve Kuyuluk köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek yoğun ilgi karşılandılar.

 

Esnaf ziyaretlerinde Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan, “vatandaşlar birlerini hırsızlıkla itham ediyor. Ülkenin iç ve dış borcu rekor seviyede artmış birileri israflarla zenginlik sefası sürüyor. Çalışanlara, orta direk ve alt gelir grubuna yansımayan milli gelir ile yandaşlar zenginliklerine zenginlik katıyor” dedi.

AVRUPA POLİTİKALAR SÜRMEKTE, MİLLİ EĞİTİMDE BATI EĞİTİM SİSTEMİ DEVAM EDİYOR

STK ziyaretlerinde, İktidar değişse de kalsa da bugün ekonomik politikalarda faizci-kapitalist ekonomik düzen aynen devam eder diyen Çalışkan, “Türkiye’nin dış politikasında değişen bir şey yok. Yine Amerikancı,  Avrupacı politikalar sürmekte. Milli Eğitim müfredatı yine materyalist, batıcı eğitim sistemi devam ediyor. Saadet dışında hangisi gelirse gelsin, toplumsal düzen bozulacak, neslimiz tahrip olacak. İğrenç diziler, devlet destekli kumar oyunları milli piyango, iddia, toto ve içki üretimi aynen devam edecek” diye konuştu. 

ÜLKEMİZDE KÖKLÜ, YERLİ VE MİLLİ ÇÖZÜME İHTİYAÇ VAR

Saadet Partisi dışında iktidar değişimi, okullara atanacak müdürlerle, ihale alan müteahhitlerin değişiminden ibaret olacak. O yüzden ülkemizde köklü, yerli ve milli çözüme ihtiyaç var. Saadet bu birikimi ve geleceğe ışık tutan yönüyle mutlaka Meclis’te olmalı. Ülkenin geleceği açısından bugün yaşanan ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara karşı dik duracak Saadet Partisine ihtiyaç var.  Umuyorum ki 1 Kasım’da halkımız vicdanıyla hareket ederek yüreğinin sesini dinleyecek ve Saadet’e destek vermesi gerektiğini duyacak” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet