Skip Navigation Links

Çalışkan;“Hanginiz hangi yüzle tekrar gelip aday oldunuz?

Her gün bir ilçede seçmenle bir araya gelen Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları son olarak Hatay’ın Kumlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam e

Çalışkan;“Hanginiz hangi yüzle tekrar gelip aday oldunuz?

Politika   A+a-

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde Milletvekili Adayları, Halil İbrahim Çelik, Atila Erol, Abdulhadi Bük, Serdar Özal ve Yunus Mullaoğlu ile birlikte Kumlu İlçesinde Seçim bürosu açılışı, cenaze merasimi ve köy/mahalle ve esnaf ziyaretleri ile köylülerle biraya geldi.

Bugün çiftçiler son derece perişan haldedir diyen Çalışkan,“Görüyorsunuz tarlalar boş ekilmiyor.Çünkü ürün para etmiyor. Maalesef Kumlumuz her geçen gün nüfus kaybediyor. Gurbete, el kapısına insanlar ekmek parası için gönderiliyor.

Saadet Partisi tarihinde alın terinin, işçinin, memurun, emeklinin, üretimin yanında olduğunu göstermiştir. Bu konuda net projesi olan tek parti Saadet Partisi’dir. Diğerleri bir birleri ile kavga etmekten başka bir şey bilmiyorlar” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ ANCAK SEÇİM DÖNEMİNDE GELİP MİLLETİN KAPSINA ÇALIYOR VE SADECE KONUŞUYOR

Milletvekillerine de seslenen Çalışkan,“Hanginiz hangi yüzle tekrar gelip aday oldunuz? Hangi hizmeti yaptınız. Hangi projede imzanız var? Milletvekilleri ancak seçim döneminde gelip milletin kapsına çalıyor ve sadece konuşuyor. Bu yüzden Hatay sahipsiz şehirdir. Halkın çoğu kendisini görmediği gibi ismini dahi bilmediği milletvekilleri var. Sadece seçimlerde buradalar. Millete hizmet etmeye talip olan iyi günde kötü günde her zaman halklının yanında olur.Milletvekilleri sadece robot gibi el kaldırıp indirerek, kendilerine verilen görevi yapıyorlar. Çıksınlar ortaya şu projede, icraatta imzam var şu işi yaptım desinler. İcraat olarak bir şey yok” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet