Skip Navigation Links

Adana Girişim Teknolojileri E-Ticaret Buluşması

Adana'da 'Adana Girişim Teknolojileri E-Ticaret Buluşması' yapıldı

Adana Girişim Teknolojileri E-Ticaret Buluşması

Teknoloji   A+a-

EticaretSEM, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle gerçekleştirilen Adana Girişim Teknolojileri E-Ticaret Buluşması, Metin Uca'nın moderatörlüğünde Sheraton Adana Hotel'de yapıldı.
Buluşmanın açış konuşmasını yapan Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe, işletmelerin rekabet gücünü yükseltmek için inovatif, sürdürülebilir, dinamik, bilgi ve teknoloji tabanlı bir işletme anlayışına geçmek zorunda olduklarını kaydetti.
Elektronik ticaretin dünyada ve Türkiye'de hızla gelişerek geleneksel satış ile pazarlama usüllerinin yerini aldığına değinen Menevşe, "E-ticaret, işletmeler için gerçekten önemli bir fırsat, yeni bir Pazar ve pazarlama alanıdır. Bu olanak iyi değerlendirilmelidir. Bugün detaylarıyla inceleneceği üzere e-ticaret için yasal ve teknik bakımdan ülkemizin tüm altyapısı hazırdır, olgunlaşmıştır. Öte yandan e-imza, e-fatura, web sitesi gibi yasal mevzuatlar da işletmeleri teknolojiye zorlamaktadır. Yani, ticaretin geleceği teknolojidedir. Bu nedenle bu etkinlik Adana'nın geleceği ve ekonomisi için son derece önemlidir" diye konuştu.
Açış konuşmasının ardından etkinliğe emeği geçenlere plaket verildi. Plaketin ardından ise KOBİ'lerin internetin gücünden maksimum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eş zamanlı entegre etmesi için alanlarında en iyi isimlerin konuştuğu paneller düzenlendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet