Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu: Birlik ve Beraberlik Bize Başarıyı Getirecek.

Hatay’ın dört bir yanında basmadık kaldırım taşı, sıkmadık el bırakmamak kararlılığında olan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu,

Kırmızıoğlu: Birlik ve Beraberlik Bize Başarıyı Getirecek.

Politika   A+a-

Samandağ’da gönülleri fethetti. Samandağ gezisi ve nokta ziyaretlerinde büyük ilgi gören Kırmızıoğlu, 1 Kasım’da CHP’nin iktidar yürüyüşü reçetesini bir kez daha tekrarladı.

Hatay’ın dört bir yanını gezerek halkla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Samandağ ziyareti kapsamında Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, Samandağ Eski belediye başkanı Ganim Canbolat ve Samandağ İlçe Örgütünü ziyaret etti.


Ziyaretlerinde CHP’nin birlik ve beraberlik içinde 1 Kasım seçimlerine gitmesi vurgusunu yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, yürekli, ileri görüşlü ve Türkiye’nin aydınlık yüzü bir toplumdan oluşan Samandağ halkının 1 Kasım’da en yüksek oy oranıyla CHP’nin iktidar yürüyüşüne katkı vereceğinden emin olduğunu söyledi.
Kırmızıoğlu, Belediye Başkanı Mithat Nehir ve eşi Hülya Nehir ile birlikte Samandağ Belediyesi’nin Kadın Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.


Kadın Danışma Merkezi’nde, CHP’nin kadınlara yönelik projelerini anlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, kadına yönelik şiddetin AK Parti iktidarı döneminde yükselişe geçtiğini hatırlatarak, “Kadının olduğu yerde siyaset güçlü olur”. Dedi.
Yoğun Samandağ programı çerçevesinde geçmiş dönem belediye başkanlarından Ganim Canpolat’ı da ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Deniz Mahallesi sakinlerinden de büyük ilgi gördü.


Samandağ İlçe Örgütü’nde partililer, oda başkanları ve meclis üyeleriyle sohbet eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, birlik ve beraberliğin başarıyı getireceği gerçeğini bir kez daha hatırlattı ve Samandağ ilçesinde parti örgütü ve tüm halkın 1 Kasım günü üzerine düşeni yapacağından kuşkusunun olmadığına dikkat çekti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet