Skip Navigation Links

Kaymakamlık Yeni Annelere Hediye Verdi

2012 yılında İskenderun Kaymakamlığı'nın öncülüğünde başlatılarak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Sağlık Grup Başkanlığının işbirliği

Gündem   A+a-

 
2012 yılında İskenderun Kaymakamlığı’nın öncülüğünde başlatılarak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Sağlık Grup Başkanlığının işbirliği ile yürütülmekte olan “Sevgi Eli Bebek Sepeti” projesine yönelik yapılan çalışmalar hızla devam ediyor.
 
Proje kapsamında hazırlanan ve içerisinde zıbın takımı, ikili takım, biberon, emzik, taşıma çantası, alt açma bezi, ateş ölçer, battaniye v.b. malzemeler bulunan bebek seti çantalarının kadın vatandaşlarımıza dağıtımı başlandı.
 
İskenderun İlçe Kaymakamı Sayın Ali İhsan Su’nun eşi hanımefendi Zeliha Su, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı, Yasemin Baysal ve Sağlık Grup Başkanlığı tarafından görevlendirilen iki hemşire ile birlikte İlçemizin çeşitli mahallelerinde ikamet etmekte olan, doğum yapmış veya doğum yapmasına az bir süre kalmış ekonomik durumu yetersiz kadın vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettiler.
 
Ziyaret esnasında kadınlara yakın ilgi göstererek ihtiyaç ve sorunlarını paylaşan hanımefendi Zeliha Su, onlara bebek seti çantası hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet