Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye Karanlığa Sürükleniyor, Dışarıdan İzleyemezdim !!!

Refik Eryılmaz’dan CHP’ye Katılımla Anlamlı Çağrı

Türkiye Karanlığa Sürükleniyor, Dışarıdan İzleyemezdim !!!

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da Refik Eryılmaz mutluluğunu yaşadı. 7 Haziran seçimlerine CHP’den istifa ederek, bağımsız aday olan Avukat Refik Eryılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Nihat Matkap, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Serkan Topal başta olmak üzere Arsuz, Samandağ ve Defne belediye başkanları Nazım Culha, Mithat Nehir ve Doktor İbrahim Yaman, il ve ilçe teşkilat başkanları ve de yönetim kurulu üyeleri, Samandağ ilçe halkının yoğun katılımıyla düzenlenen törende CHP rozetini yeniden taktı.
Eryılmaz’ın rozetini CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl taktı. Tebrikleri kabul eden CHP’li Refik Eryılmaz, net ve açık konuştu.
CHP’ye dönüş yapan ve törende “Bağımsız adaylığı döneminde hiçbir yol arkadaşının CHP’den kaydının silinmediğini belirtmek istiyorum. Gün birlik günüdür. CHP’den ayrılırken, bağımsız aday olurken de size danıştım birlikte karar aldık. CHP’ye dönüş konusunda da sizlerin fikrini alarak kararımı verdim” diyerek halka seslenen Refik Eryılmaz, 7 Haziran seçimleri sonrası iki sonuç çıkardığını söyledi.


7 Haziran seçimleri sonrası çıkardığı sonucu özetleyen Refik Eryılmaz şöyle dedi: “Ya bir kenara çekilip olup bitenleri dışarıdan izleyeceğiz, ya da bu ülkenin ve bölgenin sıkıntılarını, halkımızın özlem ve taleplerinin çözümü noktasında siyasete devam edeceğiz. Bu da 20 yıldır siyaset yaptığımız Cumhuriyet Halk Partisidir.” Dedi.
Türkiye’nin hızlı bir şekilde karanlığa sürüklendiğini belirten 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar