Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Parti İlçe İlçe Geziyor..

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Hatay İl Başkanlığı'nda hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

AK Parti İlçe İlçe Geziyor..

Politika   A+a-

Başkan Ahmet Atıç ve Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, 'Hatay'da ziyaret edilmedik ilçe kalmayacak' düsturuyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Atıç ve Yeşildal'ın son durakları Dörtyol ve Payas ilçeleri oldu. Ak Parti Hatay İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, hem partililerin nabzı tutuluyor, hemde ilçe teşkilatları onure edilerek, seçimlere daha istekli şekilde destek istemeleri sağlanıyor.

DÖRTYOL DESTEK SÖZÜ VERDİ

Dörtyol'da gerçekleştirilen ziyaretlere, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ev sahipliği yaptı. Başkan Ahmet Atıç ve Milletvekili Adem Yeşildal olmak üzere tüm Ak Parti heyetini ilçede ağırlayan Türkoğlu, gerçekleştirilen ziyaretin  seçimler öncesi Dörtyol teşkilatına güç verdiğini belirterek, 1 Kasım seçimlerinde Dörtyol bölgesinde Ak Parti'nin en büyük oy oranına sahip olduğunu söyledi. Düzenlenen toplantıda Ak Parti üyelerine hitap eden Başkan Ahmet Atıç, 1 Kasım seçimlerinin ülkemizin geleceği için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bu seçimlerden başarıyla çıkılması durumunda Türkiye'de özlenen barış ve kardeşlik ortamının tesis edilmesi için Ak Parti'nin elinden geleni yapacağını kaydetti.

Dörtyollu seçmenlerden destek beklediklerini açıklayan Adem Yeşildal ise, Hatay'da son seçimlerdeki oy oranlarına bakıldığında Ak Parti'nin birinci parti olduğunun görüldüğüne vurgu yaparak, bu birinciliğin 1 Kasım seçimlerinde perçinlenmesi için çalışmalara devam ettiklerinin altını çizdi. Dörtyolluların doğru yolda olduğunu aktaran Yeşildal, Dörtyol'un verdiği desteklerin her zaman olduğu gibi yatırım olarak halka geri döneceği sözünü verdi.

PAYAS'TA İLGİYLE KARŞILANDILAR

Dörtyol programının ardından komşu ilçe Payas'a geçen Yeşildal ve Atıç öncülüğündeki heyeti burada Payas Belediye Başkanı Bekir Altan karşıladı. Başkan Bekir Altan misafirlerini 'Tarihi Sokullu Külliyesi'nde' ağırlarken, tarihten aldıkları güç ve kuvvetle 1 Kasım seçimlerine girmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı. Hatay'ın her yönüyle Ak Parti'ye ihtiyaç duyduğunu aktaran Altan, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti'nin tek başına iktidar olacağına gönülden inandığını sözlerine ekledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar