Skip Navigation Links

Amanoslarda Hain Saldırı 1 Asker Şehit !

PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanan 25 yaşındaki Er Ufuk Demirel, tedavi için getirildiği Adana'da şehit oldu.

Amanoslarda Hain Saldırı 1 Asker Şehit !

Yerel   A+a-

İLK ATEŞTE AĞIR YARALANDI

Teröristler tarafından açılan ilk ateşte er Ufuk Demirel ağır yaralandı. Ekiplerin de karşılık vermesiyle bölgede kısa süreli çatışma çıktı. Jandarma, sık ormanlık ve sarp kayalıklarla kaplı bölgede kaçan teröristlerin peşine düştü.

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Ağır yaralan er Ufuk Demirel ise helikopter ile Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan tüm müdahaleye karşın er Demirel, kurtarılamadı.

MEMLEKETİ TOKAT'A GÖNDERİLECEK

Şehit Jandarma Demirel'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Demirel'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Tokat'ın Turhal İlçesi'ne gönderilecek.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, Osmaniye Hasanbeyli ilçesinde bir gün önce dört adet rüzgar türbininin bir grup terörist tarafından El Yapımı Patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmesi sonrası başlatılan operasyon esnasında çıkan çatışmada, ağır yaralanın bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada 5 Ekim 2015 saat 06.15'te yaşanan olayla ilgili, "Kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal helikopter ile Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet