Skip Navigation Links

Reha Denemeç'ten İGC'ye Ziyaret..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Türkiye'nin zirvesini ağırlamaya devam ediyor..

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Türkiye’nin zirvesini ağırlamaya devam ediyor..
 
Reha Denemeç’ten İGC’ye Ziyaret..
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın hazırladığı “Siyaset Akademisi”nde ders vermek üzere İskenderun’a gelen AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, siyaset akademisinin ardından İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İl Başkanı İsmail Kimyeci ile İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz’le birlikte İGC’yi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, İGC Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
İGC Başkanı Şehmus Aslan, 135 yıllık tarihi geçmişi olan basın merkezini gezdirdiği Reha Denemeç’e cemiyetin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, cemiyetin basın merkezi ve toplum yararına yerine getirdiği sorumluluktan dolayı İGC Başkanı Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.
Denemeç, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi bahçesinde Başkan Şehmus Aslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettikten sonra yoğun programı nedeniyle Adana’ya hareket etti.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet