Skip Navigation Links

Karaağaç Meclisi sonrası gerilim!!!

Gerilimi tetikleyen CHP'li Meclis Üyesi Yusuf Acar, neden sürekli en kısa zamanda ruhsatlı silah alacağını söyleyip durdu? Acar, ruhsatlı silahı hangi

Gündem   A+a-

Karaağaç Belediye Meclisi 2010 yılının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Organ seçimlerinin gerçekleştirildiği ve Avukat ile Veteriner hekim maaşlarının karara bağlandığı belediye meclis oturumu kapandıktan sonra olanlar oldu.
Meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı Necmettin Acar ile muhalefet meclis üyeleri arasında yaşanan hizmet alımları içerikli diyalog, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yusuf Acar’ın sataşmasıyla alevlendi.

Karaağaç eski Belediye Başkanı Mehmet Keskin’in yeğeni olan muhalefet meclis üyesi Bilal Keskin’e, amcası Mehmet Keskin dönemine ilişkin iddialarla sataşan CHP’li meclis üyesi Yusuf Acar, tartışmanın alevlenmesine neden oldu. Belediye Başkanı Necmettin Acar ve bazı meclis üyelerinin müdahalesiyle toplantı salonundan çıkarılan Yusuf Acar’ın agresif tavırları sürünce gerilim bir kat daha arttı. Yusuf Acar, sürekli olarak en kısa zamanda ruhsatlı silah alacağını söylerken, Acar’ın silahı hangi amaçla kullanacağı merak konusu.
Gerilimli anlardan sonra Belediye Başkanı Necmettin Acar, Gazeteniz 8. Gün’ün Sahibi Gökhan Gökpınar’ı makamına davet ederek, ihalelerde usulsüzlük iddiaları nedeniyle açılan soruşturmanın Muhakkik Raporunu göstererek, ihalelerde usulsüzlük yaptığını ama yaparken de belediyenin menfaatini koruyarak, rakamlar incelendiğinde belediyeye kar ettirdiğini söyledi.
Muhakkik raporunun da kendisini haklı çıkardığını belirten Necmettin Acar, Kaymakamlığın komşu belde Nardüzü Belediyesi Hesap İşleri Müdürü’nü Muhakkik olarak atamasının çok doğal olduğunu ve tarafsızlığından şüphe etmemek gerektiğini iddia etti.
Muhalefetin sürekli olarak haksız yere kendisini ve ekibini şikayet ettiğini iddia eden Belediye Başkanı Necmettin Acar, altyapıyı yapmamasının gerekçesi olarak da belediyenin parasının olmamasını gösterdi. Altı trilyonluk bütçeyle altyapıyı yapamayacağını belirten Necmettin Acar, altyapı ve biyolojik arıtma tesisini çok ucuza mal eden Payas Belediyesi’nin Karaağaç’ın 1/6’sı kadar olduğunu söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet