Skip Navigation Links

Tiryakioğlu,Kurban Bayramını Kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu,Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Tiryakioğlu,Kurban Bayramını Kutladı

Gündem   A+a-

Tiryakioğlu, içerisinde büyük bir anlam ve değer taşıyan kurban ibadetinin, teslimiyetin ve fedakarlığın en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.
Bu yıl ülkemizde yaşanan terör olayları ve kahraman vatan evlatlarımızı şehit vermekten dolayı Kurban Bayramına buruk bir şekilde girdiklerini kaydeden Tiryakioğlu, "Birlik, beraberlik içerisinde ay-yıldızlı bayrağımızın altında kenetlendiğimiz sürece bu zorluklarında üstesinden hep beraber geleceğimize inanıyorum "dedi.
Bayramların, bireyler arasında sevgi ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı özel günler olduğuna işaret eden Tiryakioğlu, "Hz. İbrahim ve Hz. İsmail'den günümüze ulaşan, asırlardır milletçe büyük bir coşkuyla idrak ettiğimiz mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Binlerce yıldır kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda bizi biz yapan ortak değerlerimiz olan bayramlarımız toplumlarımız arasında hep birleştirici bir güç ve kardeşlik bağı oluşturmuştur. Allah'a teslimiyeti temsil eden kurban bayramı aynı zamanda gönüllerinde yakınlaşmasına ve kucaklaşmasına vesile olmaktadır. Kimsesizlere kol kanat gererek ve yardıma muhtaç ailelere şefkat elimizi uzatarak huşu içerisinde idrak edeceğimiz kurban bayramını küskünlüklerinde sona erdirilmesi açısından bir fırsat olarak görmeliyiz. Sevgiye, barışa ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Kurban Bayramının yeryüzündeki tüm kötülüklerin son bulmasına vesile olmasını temenni eder, başta Gaziantepli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm ülkemizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlarım" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet