Skip Navigation Links

Payasspor Yönetiminden Destek Teşekkürü

Karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi yenilginin önüne geçti

Payasspor Yönetiminden Destek Teşekkürü

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 2.Gurubunda mücadele eden Payas Spor ile komşu ilin takımı Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Spor arasındaki müsabaka, misafir takımın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi, Payas Spor camiası açısından yenilginin önüne geçti.
Payas Spor Kulüp Yönetimi adına Başkan Gökhan Akel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Futbol karşılaşmalarından her sonuç çıkmaktadır. Burada tabi ki takımlardan biri sevinecek, diğeri ise üzülecektir. Sahadan galibiyetle ayrılan Kahraman Maraş Büyük Şehir Belediye Spor kulübü yönetimi ve futbolcularını kutluyoruz. Karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi bizleri sevindirmiştir. Bizlere destekte bulunan Payas Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya'ya, Belediye Başkanımız Bekir Altan'a, müsabakanın centilmenlik içerisinde geçmesinde emeği geçen İlçe Jandarma Komutanımız Üst Teğmen Erhan İşman ile personeline, İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Bağ ile Personeline, müsabaka organizesinde destekte bulunan Gençlik Hizmetleri ve ilçe Spor müdürü Bayram Ali Kalfa ve elamanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
PAYAS SPORLULAR ÇİÇEKLERLE KARŞILADI
Hafta sonunda Payas ilçe stadında oynanan Kahraman Maraş Büyük Şehir Belediye Spor maçı öncesinde Payas Spor takım kaptanı Edip Saruhan, maçı hakemleri Emre Türkmen,Hüseyin Otyakmaz, Mehmet Ekmekyermez ve rakip takım adına takım kaptanı Haluk Zeybek'e çiçek ikram ederek centilmenlik örneği sergiledi. Payas Sporluların bu insancıl yaklaşımı taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet