Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zaman Entegre Zamanı Son Komisyon Toplantısını Yaptı..

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1 Eylül 2014 tarihinden bu yana sürdürdüğü “zaman entegre zamanı” isimli projesinin

Zaman Entegre Zamanı Son Komisyon Toplantısını Yaptı.. Web
TV

Eğitim   A+a-

son komisyon toplantısını İskenderun Yelken Kulübü’nde tamamladı.

Projenin son komisyon toplantısına İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Proje Mali Koordinatörü Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, İşkur temsilcileri, İTSO’dan Mehmet Genç, HAK İŞ’ten Şahin Terim, İştirakçi Firma TEKO Elektronik’ten Cemal Girgin, Mesleki Eğitim Merkezi temsilcisi ve daha bir çok proje ortağı katıldı.

Proje kapsamında bölgemizde otomasyon sistemleri üzerinde üretim yapan fabrikalarda çalışan mühendislere, işçilere, öğretmenlere ve öğrencilere  yönelik temel düzey ve ileri düzey otomasyon eğitimleri verildi.

 Bu eğitimler sonunda öğretmenler, öğrenciler ve mühendisler otomasyon üzerine temel ve ileri düzeyde  bilgiler aldılar.

Zaman Entegre Zamanı proje Koordinatörü Yusuf Yıldırım, projenin son komisyon toplantısı sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi:  “Asıl amacımız bölgemizde endüstriyel otomasyon sistemleri kullanan fabrikalarda ki son gelişmiş teknolojilere yönelik eğitim eksikliklerini tamamlayarak bölgemizin istihdamını ve bölgemizde ki endüstriyel otomasyon sistemlerinin Türkiye'de ki sistemlerle uyumlu hale getirilmesi için bu eğitimleri düzenledik.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu şekilde Avrupa Birliği projelerini yazmaya, uygulamaya bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Kurmuş olduğumuz laboratuarda da otomasyon üzerine, PLC üzerine eğitimler vermeye devam edeceğiz. 

Bu işte bize yardımcı olan HAK-İŞ'e ayrıca iştirakçi firmamız TEKO Elektroniğe, proje kapsamında bize yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İskenderun Halk Eğitim Merkezine, OSB müdürlüğümüze, mühendislerimize ve işçilerimize teşekkür ediyoruz.”

Zaman Entegre Zamanı Son Komisyon Toplantısını Yaptı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş