Skip Navigation Links

Pos Çamının Metreküpü 900 TL'den Alıcı Buldu

Adana Orman Bölge Müdürlüğü emval satışında bir rekora daha imza attı.

Pos Çamının Metreküpü 900 TL'den Alıcı Buldu

Ekonomi   A+a-

Adana Orman Bölge Müdürlüğü emval satışında bir rekora daha imza attı. Pos İşletmesi'nin 8 Ağustos tarihli ihalesinde bölgenin "Pos Çamı" olarak nam yapan Karaçam tomrukları metreküpü 900 liraya alıcı buldu.
Orman emvali satışında alınan bu başarının tesadüf olmadığını dile getiren Bölge Müdürü İsmet Erol, standartlara uygun kaliteli üretim sonucu elde edilen ürünlerin, her durumda müşterileri cezbettiğini ve en yüksek değerden pazarlanabildiğini belirtti. Ancak, Bölge Müdürü Erol, ekonomide piyasaların zaman zaman çeşitli nedenlerle olumsuz tepkiler verebileceğini ve bu durumun sonucunda da üretilen malların bazen gerçek değerini bulamayabileceğini sözlerine ekledi.
Bölge Müdürlüğü olarak Orman Genel Müdürlüğünün prensipleri dahilinde tüm ormancılık faaliyetlerinin yürütülmesinde kaliteye önem verdiklerini hatırlatan Erol, "Genel Müdürümüz İsmail Üzmez'in de sürekli vurguladığı üzere kaliteden taviz vermeden ormanlarımızdan en yüksek hasılatı almak ve her türlü fonksiyonu ile halkımızın hizmetine sunmak için gerekli tüm eğitim ve tatbikatları yapıyoruz. Emval satışında yakalanan bu fiyatın sürekli ve daha çok partide olması için devamlı çalışıyoruz. Gösterdikleri başarı için tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor, müşterilerimize bol kazançlar diliyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet