Skip Navigation Links

Koza TV'nin Sahibinden İddialı Açıklama

Koza TV Sahibi İşadamı Haluk Vural,Çukurova Belediyesi'nden ihale beklentileri karşılanmadığı için aleyhte yayın yaptıkları yönündeki iddialara tepki

Koza TV'nin Sahibinden İddialı Açıklama

Medya   A+a-

Koza TV Sahibi İşadamı Haluk Vural, Çukurova Belediyesi'nden ihale beklentileri karşılanmadığı için aleyhte yayın yaptıkları yönündeki iddialara tepki gösterdi. Vural, "Bırakın kendilerinden bir bardak çay, bir suyu ya da bir yemeğin geçtiğini, tek bir ihale, avanta istediğimi ispat etsinler Koza TV'nin anahtarını bu arkadaşlara vereceğim" dedi.
Haluk Vural, yazılı bir açıklama yaparak Çukurova Belediyesi'ne yanıt verdi. Vural, belediye ile hiçbir ticari ilişkileri ya da beklentileri olmadığını, yaptıkları yayınların da tehdit ve şantaj içerikli olarak değerlendirilmesinin sözkonusu olamayacağını vurgulayan Vural, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Çok net olmak gerekirse kim hangi ihaleyi almış, ne satmış, ne vermiş kişisel veya kurumsal anlamda bizi ilgilendirmez. Bu konularda devletin ilgili kurumları vardır ve usulsüzlük varsa bulup ortaya çıkarmakla mükellef olan devlettir. Ama söz konusu halkın menfaatleri olursa, Koza Tv'ye bu anlamda bir haber ihbarı bir şikayet gelirse o zaman işte şartlar, koşullar ve siyasi ayrıcalıklar gözetmeksizin o konunun üzerine gideriz ve asla da geri adım atmayız. Bendeki tek kıstas muhatabımın samimiyedir. Buna inandığım an karşımdaki kişilere bütün kapılarımı açarım, yeter ki adamlıklarına ve samimiyetine inanayım. Bizimle ilgili tek bir menfaat talebi, para talebi veya herhangi bir rant isteği olduysa buyursunlar açıklasınlar. Benim kendilerinden böylesine bir talepte bulunmayı bırakın bir bardak çay, bir suyu ya da bir yemeğin geçtiğini, tek bir ihale, avanta istediğimi ispat etsinler ben buradan sizin aracılığınızla bunu ilan ediyorum. KOZA TV'nin anahtarını bu arkadaşlara vereceğim. Diyelim ki biz hakaret ettik, şantaj yaptık, tehdit ettik, peki o zaman neden hukuki anlamda bizi mahkemeye vermiyorlar? Koza Tv'nin bize geçtiği süreden itibaren kapımıza gelen tek bir mahkeme tebligatı bile yoktur. Şunun bir kere çok iyi anlaşılması gerekiyor. Biz halkın önüne mikrofon uzatıyoruz ve halkın konuştuklarını haber yapıyoruz. Doğruyu ve şeffaflığı ilke edinerek halkın yanında yayın yapan Koza Tv kuruluşuna gerçekleştirilmiş bu talihsiz açıklamalar tamamen kurgu ve manipüle amacı taşımaktadır. Ben ve kuruluşum bu saldırılar karşısında her zaman halkın yanında erdemli bir şekilde duracağımızı sizlerin aracılığıyla kamuoyuna duyuruyorum"
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet