Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aykan'ın Test Sürüşüne Yoğun İlgi

Alman otomotiv devi Alman otomotiv devi Volkswagen'in,yılın ikinci yarısında pazara sunduğu ve Türkiye'nin merakla beklediği ticari araç modelleri, ot

Aykan'ın Test Sürüşüne Yoğun İlgi

Teknoloji   A+a-

Alman otomotiv devi Volkswagen'in, yılın ikinci yarısında pazara sunduğu ve Türkiye'nin merakla beklediği ticari araç modelleri, otomotiv sektörünün güven duyulan firması Aykan'ın test sürüş günlerinde görücüye çıktı.
Sektörde yarım asırlık geçmişe sahip İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyetini sürdüren Aykan'ın Adana'daki Seyhan ve İncirlik şubeleri ile Kayseri şubesinde eş zamanlı olarak düzenlenen test sürüş günleri büyük ilgi gördü.
Çeşitli ikramlar ile ayrıcalıkların sunulduğu Aykan Volkswagen Test Sürüşü Günleri'ne katılanlar, merak ettikleri Volkswagen'in ticari araçları Yeni Caddy, Yeni Transporter ve Yeni Carevalla'yı test etme imkanı buldu.
Aykan showroomlarındaki etkinlikte; pazara sunulduğu tarihten bu yana dünya genelinde yaklaşık 1,5 milyon adetlik bir satış rakamına ulaşan Volkswagen Caddy'nin dördüncü nesli ile Volkswagen Ticari Araç'ın, 65 yıl önce üretilerek kendi sınıfının yaratıcısı olan modeli Transporter'ın altıncı nesli meraklıları ile buluştu. Tüm Türkiye'deki Volkswagen yetkili satıcılarında aynı anda gerçekleştirilen test sürüş günleri Aykan'ın 3 ayrı showroomunda müzik ve ikramlar eşliğinde 2 gün boyunca devam etti. Test sürüş etkinliğinde, Volkswagen ticari araç meraklılarına araçların tüm özellikleri hakkında detaylı bilgiler de verildi.
TUTKUYU ARTIRACAK YENİLİKLER VAR
Volkswagen Ticari Araç tutkunlarının gözdeleri Yeni Caddy ve Transporter'da standart olarak sunulan yeni 'Yorgunluk Tespit Sistemi' sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor.
Yeni Caddy'de standart olarak sunulan sistem olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. Yeni Caddy'de iç tasarımın haricinde, dış tasarımındaki değişiklikler de ilk bakışta dikkat çekiyor. Yeni Transporter'ın tamamen yenilenen ön kısmı ise yeni jenerasyonun farkını hemen hissettiriyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş