Skip Navigation Links

Uzay Filmlerini Andıran Şarj Cihazı

Elektrikli otomotiv devi Tesla'nın prototipini ürettiği,otomobilin şarj ünitesine kendi kendine bağlanan ve görüntüsü yılan şeklindeki bir robota benz

Uzay Filmlerini Andıran Şarj Cihazı

Teknoloji   A+a-

Elektrikli otomotiv devi Tesla'nın prototipini ürettiği, otomobilin şarj ünitesine kendi kendine bağlanan ve görüntüsü yılan şeklindeki bir robota benzeyen şarj cihazı, uzay filmlerini andırıyor.
Teknolojinin her geçen gün ilerlemesiyle birlikte fosil yakıtlı otomobiller, yerini kademeli olarak elektrikli otomobillere bırakıyor. Yurtdışında bu alana ciddi yatırımlar yapılırken, akaryakıt istasyonları da yerini şarj istasyonlarına bırakacak gibi görünüyor.
Sektörün önünü açan çalışmalarıyla dikkat çeken Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, görünüşüyle insanları hayrete düşüren yeni bir şarj cihazı prototipi üretip görüntüsünü yayımladı. Yılanı andıran metal malzemesiyle dikkat çeken robotik şarj cihazı, hiçbir müdahale gerektirmeden kendi kendine otomatik olarak otomobilin şarj ünitesine bağlanıyor ve doluma başlıyor. Cihazın ne zaman ve ne şekilde seri üretime geçeceği merak konusu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet