Skip Navigation Links

İyilikder Ve Akadder,Suriyeli Muhacirlerin Yüzünü Güldürdü

Uluslararası insani yardım kuruluşu İYİLİKDER'in Adana Temsilciliği tarafından Ramazan ayı süresince yapılan yardım dağıtımı organizasyonları devam ed

İyilikder Ve Akadder,Suriyeli Muhacirlerin Yüzünü Güldürdü

Gündem   A+a-

Uluslararası insani yardım kuruluşu İYİLİKDER'in Adana Temsilciliği tarafından Ramazan ayı süresince yapılan yardım dağıtımı organizasyonları devam ediyor.
Son olarak 12 Temmuz Pazar günü İYİLİKDER Adana Temsilciliği ve Anadolu Kadın ve Aile Derneği(AKADDER) Adana Şubesi, üye ve gönüllülerinin ortaklaşa düzenlediği yardım dağıtımı organizasyonunda yaklaşık 300 Suriyeli muhacire gıda, giyim ve ayakkabı dağıtımı yaptı.
Yaklaşan Ramazan bayramı öncesinde yapılan dağıtım organizasyonunda; Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı, Doğankent ve Yunusoğlu beldelerinde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu Suriyelilere, gıda paketleri, çeşitli giyim malzemeleri ve ayakkabı dağıtıldı. Aşırı sıcaklar altında yapılan dağıtım organizasyonunda emek veren İYİLİKDER ve AKADDER gönüllüleri, muhtaç mültecilerin yüzlerini güldürmüş olmanın verdiği huzurla daha sonraki faaliyetler için moral buldular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet