Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ticaretten Çok Hizmeti Ön Planda Tutuyoruz

Özel Palmiye Hastanesi yönetimi ve çalışanları, iftar yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu.

Ticaretten Çok Hizmeti Ön Planda Tutuyoruz

Sağlık   A+a-

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Yılmaz Şahutoğlu, hastane olarak ticaretten çok hizmeti ön planda tuttuklarını kaydederek, dünyada kullanılan tıbbi cihazları kendi bünyelerinde bulunduğunu, kurdukları ekiple de bölgenin en güçlü hastanesi konumuna geldiklerini söyledi.

 

 

Özel Palmiye Hastanesi yönetimi ve çalışanları, iftar yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Yemeğe hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Genel Koordinatör Seval Kirmit Yazar, Genel Müdür Serdar Kirmit, Yönetim kurulu üyeleri Metin Kirmit, Mehmet Kirmit, Hastane Başhekimi Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve doktorlar katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu, böyle bir günde basın mensuplarıyla birlikte olmanın mutluğunu yaşadıklarını, belirterek, kadın doğum ve çocuk branşıyla kurulan hastanenin şimdi genel hastane olarak her geçen gün güçlenen ve gerek personeli gerekse tıbbi cihazlarla en iyi hizmet veren bir kurum haline geldiğini anlattı.

Başhekim Dr. Şahutoğlu, Kirmit ailesinin teslim aldığı hastanenin genel hastane konumuna gelmesi noktasında büyük hamleler yaptığına işaret ederek “Başlangıçta 35 yatakla başlayan kurumumuz, şimdi 83 yatak kapasitesine ulaştı. Yatak kapasitesinin 49’u tek kişilik birinci sınıf, 24’ü yeni doğan, 10’u da erişkin yoğun bakım ünitesinde yer alan yataklardan oluşuyor. Yakın bir gelecekte birçok alanda ciddi yatırımlar yapacak. Kapasitesini 83 yataktan 137’ye çıkaracak. 137 yatağın 55’i yoğun bakım olacak. 34’ü de üniversite hastanelerinin standardında hizmet veren yeni doğan yoğun bakım ünitelerinde olacak. 24 erişkin yoğun bakım yatağı olacak” dedi.

Sağlık sektörünün çok dinamik bir sektör olduğunu kaydeden Başhekim Şahutoğlu, Palmiye Hastanesi’nin Türkiye’de ve dünyada en modern hastanelerde kullanılan teknolojik ekipmana sahip olduğuna vurgu yaparak “Bunlardan en önemlisi mesleğini en iyi şekilde icra eden, gelişmeye açık dinamik bir kadroya sahibiz. Her ne kadar teknolojik malzemeleriniz olsa da eğer buna uyum sağlayacak ekibiniz olmasa faydasını alamazsınız. Bizim her zaman etik çalışacağız, ahlaklı çalışacağız, Ama kesinlikle bilimsel veriler ışığında hareket edeceğiz. Palmiye Hastanesi yönetimi, hiçbir zaman bu sektörü ticari alan olarak görmemiştir. Kirmit ailesi bu hastaneyi bu düşünceyle almadı. Amacı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmekti” şeklinde konuştu.

PALMİYE’DE OBEZİTEYE SON
Şahutoğlu, yakın gelecekte yatak kapasitesini 185’e yükseltmeye çalışırken, hekim kadrosunu da güçlendirmeye çalıştıklarını dile getirerek “Bu amaçla kadromuza yeni hekimler dahil ettik. Bunlardan kendi branşlarında rüştünü ispatlamış Göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Necmettin Mirioğlu, obezite, metabolik ile ileri laparaskopi alanında kendini kanıtlamış Genel Cerrah Uzmanı Dr. Barış Gülmez ve Dermetoloji uzmanı Dr. Onur Er’i ailemize kattık” diye konuştu.

Konuşmasının ardından hastanenin tanıtım filminin izletildiği yemekte Genel cerrah Dr. Barış Gülmez, çağımızın hastalığı olan obezite alanında yaptığı ve başarılı olduğu ameliyatlarla ilgili bilgiler verdi. Dr. Gülmez, obezitenin artık İskenderun Palmiye Hastanesi’nde yapılabildiğini sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş