Skip Navigation Links

Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu

Hatay’ın başarılı ve tanınmış İçmimarlarından Çağrı Aytaş, İskenderun Finansbank çalışanı Bankacı Eda Özkaya ile hayatını birleştirdi.

Aşklarına Yıldızlar da Şahit OlduWeb
TV
Foto
Galeri

Magazin   A+a-

Arsuz  İssos Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni farklı ve muhteşemdi. Düğüne, Gencer Savaş Bandosu’nun muhteşem gösterisi damgasını vurdu.

Bölgenin seçkin aileleri, siyaset ve işdünyasının bir çok önemli isminin katıldığı düğün töreninde Eda-Çağrı Aytaş çiftinden çok Nevin-Zeki Aytaş ile Feryal-Necdet Özkaya dünürlerin heyecanı hissedildi.

Şıklık ve zarafetleriyle tüm misafirlerini kapıda karşılayan Aytaş ve Özkaya aileleri, muhteşem geçen düğün töreninin unutulmaz anılarla dolu olması için ellerinden geleni yaptılar.

İssos Otel kır düğün alanına girişleri sırasında güzelliğiyle göz kamaştıran gelin Bankacı Eda Özkaya ile yakışıklı damat İçmimar Çağrı Aytaş’ın ilk dansları aşklarının büyüklüğünü ortaya koyarcasına büyüleyiciydi.

Geçtiğimiz günlerde nikahları kıyılan Eda-Çağrı Aytaş çiftinin tüm davetliler ve yıldızların şahitliğinde yaptıkları  dansları sırasında gökyüzü havai fişek gösterisiyle aydınlandı.

Eda-Çağrı Aytaş çiftinin aşklarının büyüklüğünü resmedercesine dakikalarca gökyüzünü çeşitli şekillerde aydınlatan havai fişekler davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

İstanbul’dan düğün için getirilen Gencer Savaş Bandosu ise davetlilere muhteşem bir bando gösterisi sundu.

Uzun süre sahnede Gencer Savaş Bandosu eşliğinde dans eden Eda-Çağrı Aytaş çiftine aileleri ve arkadaşları da eşlik etti.

Yıllarca hafızalarda yer bırakacak güzellikte gerçekleşen düğün töreni vur patlasın çal oynasın gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

 

Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet