Skip Navigation Links

Özel Tek Anadolu lisesi 2.Yılında başarısını ikiye katladı

İskenderun Özel Tek Anadolu lisesi eğitim öğretim’de ikinci yılını geride bırakırken başarı düzeyini ve mezun öğrenci sayısını katlayarak

Özel Tek Anadolu lisesi 2.Yılında başarısını ikiye katladı

Eğitim   A+a-

eğitimdeki kalitesini bir kez daha ortaya koydu.

 

 İskenderun’da uyguladığı eğitim ve öğretim modeli ile bir ilki başaran Özel TEK Anadolu Lisesi, Türkiye’de ki özel konseptli 3 liseden biri olmayı başarmış ve geçtiğimiz yıl 47 mezun vermişti. Aradan geçen bir yıllık zaman dilimi içerisinde eğitim ve öğretimde bir çok başarıya imza atan Özel Tek Anadolu lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında mezun ettiği öğrenci sayısı bir önceki yıla oranla katladı ve 123 öğrenci mezun etti.

 

                                Hedef Üniversite” 

 

  “Hedef Üniversite” olgusuyla öğrencilerini ezberden uzak, edinilen bilgilerin gerçek sahibi, akademik anlamda ciddi bir eğitim ile buluşturan TEK Anadolu Lisesi 2. mezuniyet gecesini yelken kulübünde gerçekleştirdi. 123 öğrencinin mezun olduğu Özel Tek Anadolu lisesi’nin bu yılki mezuniyet töreni ise oldukça görkemli geçti. O ses Türkiye yarışmasının başarılı sanatçılarından Levent Şahin’in sahne aldığı gecenin sunumunu ise Özel Tek Eğitim kurumları genel koordinatörü Eren Özçelik yaptı.  Mezun öğrencilerin Türk bayrağı açtıkları mezuniyet töreninin açılış konuşmasını okul birincisi Begüm Köybaşı yaptı. Köybaşı kendilerini başarıyla yetiştiren öğretmenlere yaşı ilerledikçe saygı ve sevgisinin de büyüdüğünü belirterek Tek Anadolu lisesi öğretmen öğrenci ve idarecilerine teşekkür etti. 

 

 

                  Emanetlerinizi gururla teslim ediyoruz

Özel Tek Anadolu lisesi müdürü Teoman Özdemir ise konuşmasında emanet olarak aldıkları öğrencileri donanımlı bir şekilde teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Özdemir emanet olarak aldıkları öğrencileri kendinden emin ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü sevgi dolu bireyler olarak yetiştirdiklerini ve mutluluk içerisinde öğrencileri mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarının altını çizdi.  

 

 

2. Yılımızda daha güçlüyüz

 

Özel Tek eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Yılmaz Tunç ise gecede yaptığı konuşmada eğitim öğretime başladıkları bu ikinci yılda başarı derecelerini arttırdıklarına dikkat çekti. Tek Anadolu lisesi olarak çok başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Tunç

 

 

Akademik, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde Tek kolejinin önemli başarılar elde ettiklerini İskenderun ve Hatay birincilikleriyle 2. yılında başarılarını katlayarak arttırdıklarına vurgu yaptı.

 

 

 Üniversiteyle hazırlayan lise olma özelliğiyle ikinci eğitim öğretim döneminde 123 öğrenci mezun etmenin başarısını yakalayan TEK Anadolu lisesinin mezuniyet gecesinde öğrenciler'in kep atma töreni ise renkli görüntülere sahne oldu. Onuncu yıl marşı eşliğinde keplerini atan öğrenciler bir birlerine sarılarak mezuniyetlerini kutlarken duygu dolu anlar yaşadılar. İkinci yılında iki kat başarıyla daha çok öğrenci mezun etmenin mutluluğunu yaşayan Özel Tek Anadolu lisesi yönetimi 2. yıl pastasını da öğrencilerle birlikte kestiler. Öğrenci ailelerinin büyük heyecan yaşadıkları gecede öğrencilere başarı belgeleri ise İdareciler ve öğretmenleri tarafından verildi.

 

Kep atma töreninin ardından O ses Türkiye yarışmasının başarılı sanatçılarından Levent Şahin sahne aldı ve söylediği şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde ise öğrenciler dilek fenerlerini gökyüzüne bırakarak Üniversite yolunda çıktıkları başarı yolunda dilek dilediler. Gecede Tanıdım medya ekibinin izlenime sunduğu yıl sonu başarı hikayesinin anlatıldığı film ise büyük beğeni topladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet