Skip Navigation Links

Ya Gübre Dolu Depolara Sıçrasaydı..

İskenderun Akçay mevkiinde gübre şirketlerine ait depoların önünde bulunan elektrik hatlarında meydana gelen genleşme az kalsın faciaya neden oluyordu

Ya Gübre Dolu Depolara Sıçrasaydı.. Web
TV

Yaşam   A+a-

Yaklaşık yarım saat kadar tellerden fışkıran kıvılcımlar, gübre dolu depolar için büyük tehlike oluşturdu. Dakikalarca değişik noktalardan fışkıran kavılcımlar, zaman zaman ateş topu şeklinde patlamalarla kendini gösterdi. İskenderun Limanı ve gübre şirketlerinden yükleme yapmak için bekleyen kamyon ve tırların şoförleri de, elektrik tellerinden fışkıran ateşlerden kendilerini korumak amacıyla uzaklaşmayı seçtiler.

Kamyon ve tırlarının zarar görmesinden endişe eden şoförler, aynı zamanda tellerden fışkıran ateşin gübre dolu depolara ulaşması halinde büyük bir faciaya neden olabileceği endişesiyle yetkililere ulaşmaya çalıştılar.

Ortalama yarım saat kadar süren elektrik tellerinden ateş fışkırması ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı ve bir süre sonra da İskenderun merkezde elektrik kesintisi yapılarak arızanın giderilmesi çalışması başlatıldı.

Ya Gübre Dolu Depolara Sıçrasaydı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet