Skip Navigation Links

'7 Haziran'da Artık AKP Yok'

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Kamil Turan Dörtyol’da Tütüncü Cami yanındaki parkta mahalle sakinleri ve partililer ile bi

'7 Haziran'da Artık AKP Yok'

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Kamil Turan Dörtyol’da Tütüncü Cami yanındaki parkta mahalle sakinleri ve partililer ile bir araya geldi. Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan yaklaşık 7 aydır Hatay’ı karış karış gezdiğini bu süreçte CHP ilçe örgütlerini, sivil toplum örgütlerini, sendikaları, meslek odalarını ziyaret ettiğini ve mahallelerde halkla buluştuğunu söyledi.

Adaylık sürecinin son günlerinde Dörtyol’da yine halkın ve yine partililerin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Turan “ Hepiniz AKP’yi en az benim kadar biliyorsunuz, tanıyorsunuz. Sizlere artık AKP’den daha fazla bahsetmeyeceğim. Adaylık sürecinde gördüm ki 7 Haziran’da artık AKP yok. Ankara’da geçen hafta Sn. Kılıçdaroğlu’nu grup toplantısında dinledim, iktidar olacağımıza olan inancı ve kararlılığı gördüm. Buraya da Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlığını sizlere müjdelemeye geldim” dedi.

Kendimizi halka anlattığımız ve halkın yanında olduğumuz ölçüde başarılı oluruz” diyen aday adayı Turan “parti örgütüm de halkımızdan farklı değildir. Örgütten kopuk, insandan uzak siyaset olmaz. Hep beraber başaracağız. Umudumuz var, söylemlerimiz var. CHP’nin genel merkez kadroları seçime ve iktidara hazır. Tüm Türkiye’de aday adayı arkadaşlarımız sokaktalar, halkla iç içeler, aylardır çalışıyorlar. Çoğu aday arkadaşımız ön seçimle belirlendi. Başından beri söylediğim şu hangi yöntemle belirlenirse belirlensin tabanda karşılığı olan adaylarla başarırız. Hatay’da da halkına heyecan ve umut veren, örgütün güven duyduğu ve kimseyi ötekileştirmeden çalışacak Milletvekilleri ile sokağa çıkmak bize başarıyı getirir” dedi.

İktidar hırsıyla kardeşliğimizi bozmaya kalkan bu iktidardan kurtulmak gerektiğini ve son iki seçimde Hatay’ın AKP’ye geçit vermediğini söyleyen Turan “Buradaki partililerime sesleniyorum. Hatay’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde zor şartlarda, kısıtlı bütçeyle ve devletin tüm gücüne karşı iktidar olduysak tüm Türkiye’de 7 Haziranda iktidarı alabiliriz. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

 “Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara gelmesidir. Tabi ki milletvekili olmak istiyorum ama hangi aday adayı arkadaşlarımız listede olursa, arkadaşlarım ve ben yanlarında olacağız. Bizde küskünlük, dargınlık, yoldan dönme olmaz. Yolumuz Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yoludur. Pir Sultan’ın dediği gibi dönen dönsün ben dönmem yolumdan” diyerek sözlerini tamamladı.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet