Skip Navigation Links

Güven tazelediler

İskenderun OSB'de güven veren yönetimle yola devam

Güven tazelediler

Gündem   A+a-

İskenderun OSB'de güven veren yönetimle yola devam

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) Genel Kurulu 20 Mart 2015 tarihinde yaptı. Bakanlık Temsilcisi Hilmi Adnan Yüksel’in de hazır bulunduğu Genel Kurul, Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Fatih Tosyalı, M. Fatih Keseroğlu, Osman Gözükara, Sedat Uysal, Mustafa Kahraman’dan oluşan mevcut yönetim güven tazeleyerek yeni dönemde çalışmalara kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Denetim Kurulu asil üyeliklerinde; Abit Erol, Mustafa Menteşoğlu, Yedek Üyeliklerinde ise Faruk Sipahioğlu, Feridun Yılmaz, OSB Üst Kuruluşu Asil üyeliğine ise M. Fatih Tosyalı, OSB Üst Kuruluşu yedek üyeliğe ise M. Fatih Keseroğlu getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçimde; Yönetim ve Denetleme Kurulunun raporları onaylandı.  Dilek ve temenniler ile sona eren Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Mustafa Alper Menteşoğlu, Divan üyeliklerini ise Behzat Aşgın, Mustafa Tosyalı yaptı.

 

Genel kurulda OSB’nin faaliyetleri hakkında üyeleri slayt eşliğinde bilgilendiren Başkan Tosyalı, OSB’de arıtma, enerji, altyapı vb. çalışmalarını da İskenderun OSB’ye yakışır biçimde hayata geçirdiklerini anlattı. OSB Başkanı M. Fatih Tosyalı, OSB, Müdürlük binasının tadilat ve dekorasyonunun tamamlanarak modern bir görüntüye kavuşturulduğunu, 125 kişilik mescit yapıldığını, Payas-Sarıseki havai enerji nakil hattının yer altına alındığını, Kelle Deresi’nde taşkınları önlemek için daha büyük ölçüde yeni menfez inşa ettirdiklerini belirtti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet