Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ahmet Demirtaş'dan Onlar Gönüllerimizde Yaşayacaklar!

AK Parti Hatay Milletvekili A.Adayı Ahmet Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ahmet Demirtaş'dan Onlar Gönüllerimizde Yaşayacaklar!

Gündem   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili A.Adayı Ahmet Demirtaş:

Çanakkale'de Büyük Bir Destan Yazıldı

Ahmet Demirtaş mesajında, “Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda canlarını vererek, bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum."dedi.

Şehitlerimizin; vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştıklarını ifade eden Demirtaş,mesajında şunları kaydetti:

"Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır. Onların kahramanlığı, mücadele azmi ve cesareti, bizlere emin adımlarla geleceğe yürüme gücü verecektir. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyetini yine onlardan aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, bu uğurda gazilik onuruna erişmiş tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar