Skip Navigation Links

Türkiye 7 Haziran’da CHP İktidarıyla Kucaklaşacak..

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun Pirireis Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye 7 Haziran’da CHP İktidarıyla Kucaklaşacak.. Web
TV

Politika   A+a-

Konuşmasında toplumun tüm kesimlerinin sorunlarına, ilçelerin eksiklerine ve CHP iktidarında Hatay’a kazandıracakları projelere vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Masaya yumruğunu vuran değil, tuttuğunu koparan eller olmalıyız” diyerek sözlerine devam etti.

Hatay’ın sorunları ve çözüm önerilerine hakimiyetini yaptığı konuşmada ortaya koyan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, dağın bu tarafı öte tarafı ayrımı yapmadan çalışmanın ve CHP’yi iktidara taşımanın önemine dikkat çekti.

Hatay’ın dört bir yanını çok iyi bildiğini belirten Kırmızıoğlu, aday adayı kimliğiyle Hataylılara proje anlatmaya başladığına dikkat çekerek, 7 Haziran sabahı CHP iktidarına olan inancının bir milletvekili gibi konuşmaya ve halkla kucaklaşmaya neden olduğunu söyledi.

“Vekil gibi konuşuyorsun” diyenlere seslenen Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Evet vekil gibi konuşuyorum. Benim bunda hiç tereddüt etmiyorum. Bizler proje anlatmalıyız. Bu şehir iyi siyasetçiler yetiştiriyor. Arkadaşlarımla omuz omuza mücadele veriyorum. Bizler masaya yumruğunu vuran değil, tuttuğunu koparan eller olmalıyız. Siyaset, şıkır şıkır giyinmek, parlak ayakkabılar giyinmek değil. Artık muhalefet değiliz, 7 Haziran sabahı iktidara geliyoruz. Hem de en az yüzde 34’le.” Dedi.

Türkiye 7 Haziran’da CHP İktidarıyla Kucaklaşacak..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet