Skip Navigation Links

Gökmeydan Belediye'sinden Kaymakam'a Plaket

Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt'tan, İlçemiz Kaymakamı Ali İhsan Su Teşekkür Plaketi.

Gündem   A+a-

 
Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt’tan, İlçemiz Kaymakamı Ali İhsan Su Teşekkür Plaketi.
 
İlçemizin Gökmeydan Beldesi İlköğretim Okulu’nun “Beyaz Bayrak” ile ödüllendirilmesine yönelik kutlama ve belde halkının hizmetine sunulmak üzere kurulan internet evinin açılış töreni Gökmeydan İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı.
 
Törene İskenderun Kaymakamı Sayın Ali İhsan Su, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Alıcı, İl Telekom Müdürü Ramazan Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Cankurtaran, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen, okul idarecileri ve öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, okulun halk oyunları ekibi tarafından yapılan gösteri ve protokol üyelerinin konuşmaları ile devam etti.
 
Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen okul müdürü Nazım Karabulut, eğitim ve öğretim alanındaki gelişmelerin çok önemsendiğini vurgulayarak, topluma yararlı sağlıklı birer birey yetiştirmenin hepimizin en önemli görevi olduğunu belirtti.
 
İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Alıcı, okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi, bu konuda gayret gösteren okulların “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” ile ödüllendirilmesi projesi kapsamında, Gökmeydan İlköğretim Okulu‘nun “Beyaz Bayrak” almaya hak kazandığını söyledi.
 
Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt ise, Gökmeydan Belediyesi tarafından eğitim ve öğretime yapılan desteğin devam edeceğini belirtti.
 
İskenderun’da eğitim çıtasının yükseldiğini vurgulayan Kaymakam Ali İhsan Su, “Öğrencilerimizin rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmelerini sağlamak amacıyla gayret göstermekteyiz. Çocuklarımızın da bu gelişmeleri göz önünde bulundurup gayret göstererek elde ettiği başarılar gerek ülkemiz gerekse kentimiz açısından bizleri onurlandırmaktadır”dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından kürsüye davet edilen Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Gökmeydan Beldesine gösterdiği ilgi ve alakası ile eğitime katkılarından dolayı İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya teşekkür plaketi takdim etti.
 
Plaketlerin sunulmasının ardından, temizlik ve hijyeni simgeleyen “Beyaz Bayrak” göndere çekilerek, daha sonra okul bahçesinde kurulan ve belde halkına ücretsiz olarak hizmet verecek olan internet evinin açılışı yapıldı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet