Skip Navigation Links

İTSO'da Yeni Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu..

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaklaşık 2 aydır boş olan başkan vekilliği makamına yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu getirildi.

Gündem   A+a-

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi iken Başkan Vekilliği görevine getirilen Bülent Seküçoğlu, aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanlığı görevini de uzun yıllardır başarıyla yürütüyor..
 
İTSO’da Yeni Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu..
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaklaşık 2 aydır boş olan başkan vekilliği makamına yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu getirildi.
Bilindiği üzere yapılan seçimlerden bu yana başkan vekilliği görevi üçüncü kez değişiyor.
İlk başkan vekili Müfit Tennioğlu, genel seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevinden istifa etti ve aday listesine de giremeyen Tennioğlu’ndan boşalan koltuğa Merhum Ahmet Göçmen getirildi.
Yaklaşık 2 ay önce vefat eden Başkan Vekili Ahmet Göçmen’in vefatı sonrası, yeni başkan vekili seçimi 01 Ağustos 2011 tarihinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısına bırakıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapılan yönetim kurulu toplantısında Bülent Seküçoğlu’nun başkan vekilliğine getirilmesi kararı çıktı.
Bülent Seküçoğlu, çok yönlü kişiliğiyle uzun yıllardır İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı, İskenderun Belediyesi eski meclis üyesi ve daha bir çok sivil toplum kuruluşunda aldığı aktif görevlerle tanınıyor.
Seküçoğlu, İskenderun’un sosyal, kültürel ve ekonomik durumuyla ilgili çok önemli projelerin sahibi olarak, bu kez çok önemli bir icra makamına gelmiş oldu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet