Skip Navigation Links

Başkan Kazım Aydın, 'Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz'

Körfez İskenderunspor Bayrampaşaspor maçına bileniyor

Başkan Kazım Aydın, 'Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz'

Spor   A+a-

Spor Toto 2. Lig Beyaz gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor, Hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor. Bu karşılaşma öncesi hafif sakatlıkları süren 3 futbolcunun oynayıp oynamayacaklarına doktorlar karar verecek. Karşılaşma Pazar günü saat 13.30 da oynanacak.   Kulüp Başkanı Kazım Aydın, "Taraftarlarımızın  desteğine ihtiyacımız var" dedi.
AYDIN'DAN DESTEK ÇAĞRISI
Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, hafta sonunda oynanacak olan Bayrampaşa Spor  karşılaşması öncesinde yaptığı  açıklamada, "Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde zorlu geçmesini beklediğimiz Bayrampaşa Spor maçı var. Bu karşılaşma her iki takım içinde puan cetvelindeki konumu nedeniyle  önem taşımaktadır.  Bizim tek düşüncemiz sahadan galibiyetle ayrılır, puan cetvelinde yukarıya doğru tırmanmaktır.  Bayrampaşa Spor karşılaşmasında taraftarlarımızın desteğini beklemekteyiz" dedi
SAKAT FUTBOLCULARIN DURUMU
Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü  Ramazan Silin, sakat futbolcularla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hafta sonunda oynayacağımız Bayrampaşa Spor maçı öncesinde Murat Paluli, Ömer Gür ile Emre'nin hafif sakatlıkları devam etmektedir. Bu futbolcularımıza hafif idman yaptırıyoruz. Bu üç futbolcumuzun Bayrampaşa Spor maçında oynayıp oynamayacağına doktorlarımız karar verecek" dedi.
TARAFTARLAR YOĞUN DESTEĞE HAZIRLANIYOR
Körfez İskenderun Spor'un bu hafta yapacağı  Bayrampaşa Spor maçı öncesinde  Kızık Körfez Taraftar gurubu adına açıklamada bulunan Amigolar  Nihat Demircan ile Metin Bağış, "Bu karşılaşma bizim için hayati önem taşımaktadır. Şimdi birlik zamanıdır.  Tüm taraftarlarımızı  5 Temmuz stadına beklemekteyiz. Bayrampaşa Spor karşılaşmasında yapacağımız yoğun destekle Körfez İskenderun Spor, sahada gülen taraf olacaktır" dediler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet